fredag 17 juni 2011

Nytt Schema inför Premier League 2011/12, Nya rykten


Då var schemat klart för nästa säsongs Premier League 2011/12! Klicka här för att se hur det ser ut. Det ser lite blandat ut, och då menar jag att Chelsea inte har någon månad då det bara är svåra matcher, men i december och mars möter Chelsea Aston Villa, Tottenham och Manchester City. Lite tufft kanske?

Lördag den 13:e augusti, då Premier League startas, kommer det att se ut såhär:

Blackburn - Wolves
Fulham - Aston Villa
Liverpool - Sunderland
Manchester City - Swansea City (nykomling)
Newcastle - Arsenal
QPR (nykomling) - Bolton
Stoke - Chelsea
Tottenham - Everton
West Brom - Manchester United
Wigan - Norwich City (nykomling)

                                                        ***


The Mirror uppger att Chelsea har visat intresse för anfallaren Alex Sanchez. Manchester United och Manchester City har sedan tidigare velat ha anfallaren, och enligt tidningen sägs det att Udinese vill ha minst 32 miljoner pund för 22-åringen vilket inte verkar vara något stort problem för Abramovich.

"Det finns klubbar som gör allt för att signera honom, Barcelona, City och två italienska lag. Alla lag som vi har pratat med har en chans att få honom."- sa Udineses talesman Stefano Antonelli.


Ray Wilkins tycker som många andra att Luka Modric skulle passa perfekt i Chelsea, eftersom han är en spelare som har klass, och en klass spelare som Modric skulle enligt Ray trivas i Chelsea då spelarna i The Blues har samma klass, säger han till The Mirror. Chelsea har budat med 22 miljoner pund vilket Tottenham har förkastat, och såhär har Harry Redknapp sagt till BBC sports:

" Det finns spelare som har lämnat klubbar för 20 miljoner pund som inte är lika duktiga som Luka Modric." - Harry.

" Modric är en spelare med mycket kvalité som många skulle vilja köpa. Hans kraft och arbetsmoral är lysande." - Ray Wilkins.


The Telegraph uppger att Portos president Pinto da Costa var i London i onsdags då Abramovich också var där. Olika källor uppger att det troligen pågick ett möte där angående Villas Boas, men om Chelsea ska ha Villas Boas måste laget ändå betala en klausul för 13 miljoner pund till Porto.


Kevin de Bruynes agent Patrick de Koster säger till Sky Sports att 19-åringen är redo för nya steg i hans karriär och att han jätte gärna vill till England. Chelsea har velat ha mittfältaren en lång tid samtidigt som Manchester City och Liverpool också har velat det, men Koster uppger att Chelsea alltid har varit Bruynes första val.

Det har pratats om att Chelsea troligen ska låna ut Genk spelaren till Anderlecht om The Blues köper honom, och Bruyne säger att han vet att han inte kan ha en garanterad plats i startelvan i Chelsea just nu, vilket gör så att ett lån till Anderlecht inte skulle vara en dålig idé.

"Han vet att Chelsea  har en historia om att låna ut spelare, och om du lyckas bra kommer du få en chans i Chelsea." - sa Koster till Sky Sports.

/ Rukksar

1 kommentar:

  1. - fan vad nice att schemat redan kommit ut! ska gå in och kolla på det nu :)! kram!

    SvaraRadera