söndag 26 juni 2011

Nytt om Villas-Boas, Modric, Falcao och Ramos


Villas-Boas ankomst till det kungsblåa laget kan leda till slutet för fansens favorita Lampard, Drogba och Anelka skriver Mirror Football. Tidningen skriver AVB troligen kommer förnya Chelseas trupp med yngre spelare vilket kommer leda till att de äldre spelarna får en osäker framtid i klubben. Tidningen menar att det även kan gå så långt att John Terry också kan riskera mindre spel. André har, enligt tidingen informerat Abramovich om att det kanske sker ändringar i truppen, men beslutet är fortfarande inte fattat.

Efter den nya managerns ankomst har The Blues redan fått säga adjö till viktiga personal i klubben, så som Glen Driscoll som är A-lagets konditions tränare, och Paul Clement som jobbade vid sidan om tränaren. Dr Bryan English har också fått lämna Chelsea, som har koll på lagets medicinska områden.


Återigen har Tottenhams mittfältare uttalat att han vill lämna Spurs och flytta till Chelsea, men återigen är det fortfarande ett nej från självaste Tottenham, samtidigt som Harry återigen nämner att Tottenham är rätt lag för Modric. Martin Jol som är Tottenhams före detta tränare tror att Spurs kan komma igång rejält om de lyckas hålla kvar Modric en säsong till.

"Om  Spurs kan hålla kvar Modric kommer det att ske stora förändringar i Spurs, och ge dem en god start om de vill vinna ligan eller hamna bland topp fyra."- säger Jol i Skysports.


När det gäller Falcao, så skriver The Sun att Villas-Boas har fått en utmanare, och det är ingen annan än en Mourinho. Både José Mourinho och Villas-Boas är villiga att betala 26,5 miljoner pund för anfallaren, så nu återstår det att se om colombianen dras till Real Madrid eller Chelsea.


SkySports uppger att Real Madrids Sergio Ramos är redo för att byta klubb nu när Real Madrid inte vill höja hans lön, och det är redan två engelska lag som har visat intresse. Både Chelsea och Manchester City har stått sig på leden för att signera den spanska försvararen med en stor summa.

Så här skriver The People: "Vi har har fått samtal och förfrågningar, men allt ligger i Reals händer." - säger Rene Ramo som är Sergios bror och agent.

25-åringen har fortfarande två år kvar på hans kontrakt med Real Madrid. Just nu tjänar Ramos ungefär 2,8 miljoner per år från Real Madrid, och hans önskemål är att tjäna ytterligare 2 miljoner pund.

/ Rukksar

5 kommentarer:

 1. Okej, Jag är inget CFC fan men om det första var sant så gillar jag inte hur AVB tänker!!

  Enligt mig så är det inget CFC utan JT Drogba osv... (om du fattar vad jag menar haha)

  SvaraRadera
 2. jag förstår dig ;) och jag hoppas att detta bara är falska rykten!!!

  SvaraRadera
 3. Självklart är det falska rykten.. eller ja, om han vill ha fansen emot sig och tappa all respekt så kan han ju göra på det sättet. Däremot så ska inte Terry, Lampard, Malouda och till viss del Drogba ha "permanenta" platser i startelvan som under Ancelotti.

  Lite trist att Clement lämnar, tyckte om honom och det verkade spelarna också göra.

  SvaraRadera
 4. - "Tidningen menar att det även kan gå så långt att John Terry också kan riskera mindre spel."

  - SKOJAR DE MED MIG?! Jag hoppas att det är något slags aprilskämt! Han är förfan en av världens bästa backar! Finns INGEN som kan ta hans plats! INGEN! Och fyfan vad arg jag kommer bli om Lampard, Drogba och Anelka försvinner. Den sistnämnda kommer förmodligen lämna (USA?!) men de två första får fan inte lämna The Blues!

  SvaraRadera
 5. Ibland sitter man verkligen och skrattar åt vissa rykten!
  Tror dock att Anelka lämnar The Blues!

  SvaraRadera