måndag 27 juni 2011

Arnesen pratar gott om Abramovich. Ray Wilkins pratar om Villas-Boas. Nya rykten


Chelsea är ett lag som ägs av Abramovich, och Abramovich har en väldigt stor roll när det gäller olika beslut i klubben. Många har gillat hans olika beslut, medan många har ogillat det. Ägaren är känd för att göra kvicka beslut utan att tänka till, men samtidigt kan fansen aldrig sluta tacka ryssen för allt han har gjort i Chelsea med hans egna pengar. 

Chelseas föredetta sportchef Frank Arnesen är en man som har gillat Abramovich från första början, och nu publicerade The Mirror en artikel om all det goda han har sagt om Abramovich nyligen. Arnesen berättar att Roman inte visste så mycket om fotboll när han träffade ryssen för första gången, men under åren har det utvecklats och resulterat en man som kan fotboll.

"Abramovich la ner mycket energi i klubben och nu har han ändrats. Nu vet han vad han gör inom fotbollen. Jag försökte alltid spendera hans pengar klokt."- Arnesen. 

Frank Arnesen kom till The Blues år 2005 från Tottenham då Abramovich betalade 4,45 miljoner pund för honom, och enligt Arnesen måste han ha varit den dyraste sportchefen i världen.

"Om Abramovich vill ha något så satsar han till hundra procent."- förklarar Frank Arnesen.

                                                        ***


"Har han jobbat med spelare som har den erfarenheten, kvalitén och personligheten så som spelarna har här på Stamford Bridge?" - frågade Ray Wilkins i tidningen The Mirror när han pratade om Villas-Boas. 

Enligt Ray kommer André få uppleva den riktiga utmaningen i omklädningsummet där han kommer få jobba med spelare som har stora personligheter och är några av de största spelarna i världen. Wilkins tror inte att det är de andra lagen som är portugisens riktiga utmaningar, utan det är självaste Chelsea spelarna. En sådan ung tränare som Villas-Boas, kommer få träna spelare som nästan är lika gamla som honom, och det är en anledning till varför den föredetta Chelsea assiterande tränaren tror att det är en utmaning. 

"Det ska bli intressant att se hur han hanterar det."-säger Wilkins samtidigt som han säger att han inte tror att det kommer uppstå några problem.

Varför Wilkins tror att det kommer gå bra, är för att Villas-Boas har jobbat med Mourinho som hade en perfekt passande filosofi i laget vilket gjorde så att Chelsea bestod av ett lag med bra sammanhållning. Precis som vi alla fans, väntar även Wilkins på matcherna där han gärna vill se hur AVB löser olika taktiska lösningar under matcherna.


AVB har svarat tillbaka och The Sun skriver att nya managern säger att han vill lyckas väl i Chelsea. Han förklarar att han vet att det kan uppstå många frågor angående hans ålder, men AVB förklarar väldigt noggrant att hans ålder inte spelar någon roll.

"Det här jobbet är allt jag ville ha"- säger André.

"Spelare kan bara uppnå deras fulla potential om de kan stå på deras egna ben."-förklarar 33-åringen. 

                                                          ***


The Sun skriver att det nu är ännu ett lag som är efter 21-åriga Daniel Sturridge. Det är nämligen West Bromwich Albion som har gett sig ut på jakt med Bolton, Newcastle och Stoke för att få tag på Sturridge. West Brom är beredda på att erbjuda 6 miljoner pund för att få in anfallaren i truppen innan säsongens början.


Chelseas höger back José Bosingwa har nu ett år kvar på hans kontraktet, men det turkiska laget Besiktas har redan visat intresse. The Sun uppger att det turkiska laget är beredda på att bjuda en stor summa för att välkomna Bosingwa till Turkiet. 


Mirror Football skriver att Barcelona har fått ett bud från Chelsea vilket ska vara 27 miljoner pund för David Villa, men förkastade Chelseas bud. Tidningen skriver att Chelsea ringde till Camp Nou förra veckan och pratade med sportchefen Andobni Zubizarreta.


På tal om Barcelona, så har Alexis Sanchez sagt att hans dröm är att spela hos Champion League mästarna Barcelona, skriver Mirror Football. Anledning till varför han vill hamna där är för att, han som alla andra spelare, vill vinna titlar.

Barcelona är beredda på att betala 27 miljoner pund för 22-åringen, medan Chelsea vill erbjuda 36 miljoner pund och City är beredda på att satsa ännu mer då de kan ge mer än 38 miljoner pund.

/Rukksar

2 kommentarer:

  1. Tror inte att AVB kommer göra sig av med någon av våra portugiser, han kommer nog ge Bosingwa en chans till och om man tänker efter så är han nog värd det. Han var ju en av världens bästa högerbackar innan skadan men då får han fan ta och skärpa till sig och visa lite vilja.

    Blir spyfärdig av ryktena ang Villa.

    SvaraRadera
  2. Det blir intressant att se hur det blir med Bosingwa.. tror att det finns en stor chans till att han lämnar, men samtidigt kan det vara tvärtom! Nu när AVB har kommit till Chelsea så måste han vara beredd på falska skrattretande rykten! Tidningarna älskar det!

    SvaraRadera