lördag 25 juni 2011

Branislav Ivanovic vill se mer samarbete inför nästa säsong. Nya rykten


Chelsea avslutade förra säsongen titel lös då en lång svacka förstörde stora delar av laget. Branislav Ivanovic lyckades bli en av Chelseas nyckelspelare i fjol, och trots den långa svackan lyckades han ändå behålla kvar en bra form och självförtroende under hela säsongen.

"Jag tycker inte om att titta tillbaka på min egen säsong. Det är hårt när man inte vinner en titel, och man vill glömma bort det året."- säger Ivanovic.

Branislav förklarar att han inte gillar att prata om vad han har gjort och inte har gjort, däremot förklarar han att det har varit en ganska svår säsong, speciellt efter VM då han spelade i en annan position.

"Men ibland gillar jag att spela i olika positioner."- förklarar den serbiska försvararen.

För att det ska gå bättre för Chelsea nu framöver tycker Ivanovic att spelarna måste spela mer för Chelsea som ett lag. Han förklarar att alla spelare vet vilka fel som uppstod och Ivanovic tror att hans lagkamrater vet hur de ska förbättra misstagen inför nästa säsong.

"Ibland kan man ha en anfallare som gör 50 mål under en säsong, men vinner man ingen titel så vinner man inget. Samtidigt är jag glad över att vi var det bästa laget som försvarade bäst i ligan, men jag kan inte säga att det bara var försvararna som försvarade, utan alla 11 spelare försvarade bra. Detta kan leda till bättre självförtroende inför nästa säsong."- förklarar den 27-åriga Branislav Ivanovic.


Den argentinske anfallaren Javier Pastore har länkats till flera storklubbar på sistone, medan Palermo har krävt stora summor för 22-åringen som fyllde år i veckan. Nu uppger Mail Online att Palermo kräver minst 44 miljoner för anfallaren, och samtidigt har även Palermos president Maurizio Zamparini sagt att anfallaren egentligen är värd mer än Alexis Sanchez som också sägs kosta 44 miljoner pund.

"Pastore är värd mer än Udineses Alexis Sanchez"- sa Zamparini till Corriere dello Sport.


Nu när Chelsea har signerat Portos gamla tränare André Villas-Boas, sägs det att han kanske även kommer kunna träna några av hans gamla spelare i hans nya lag, och en av de kan vara den 25-åriga backen Rolando, skriver Goal. Italien är ett land som också har varit intresserad av försvararen då både Roma och Juventus har visat intresse, men Rolando själv säger att inget av de två lagen har pratat med honom än. Rolandos agent Jose Silva har dock meddelat att 25-åringen trivs i Portugal.


Portos Hulk är också en spelare som har länkats till Chelsea, men nu skriver Goal att Hulks agent Teodoro Fonseca säger att anfallaren inte kommer lämna Portugal, och 24-åringen har nyligen förlängt hans kontrakt till år 2016. Förutom Chelsea, har anfallaren även länkats till AC Milan och Manchester City.

"Vi har inte haft någon kontakt med någon klubb än och vi har inte fått några förfrågningar. Allt som har skrivits om Hulk är falskt."- säger agenten i O Jogo.


Sedan har vi återigen lite Neymar rykten, och återigen är det negativa rykten. Neymars agent Luiz Ribeiro säger att det inte finns en chans till att talangen lämnar Santos och att han fortfarande har mycket kvar att bjuda på i hans nuvarande klubb, skriver The Sun.

"Jag skulle kunna bryta min egen arm än att sälja Neymar till ett annat lag."- säger Ribeiro.


Kommer ni ihåg att jag skrev om att Chelsea vill sälja vänster backen Ryan Bertrand? Nu skriver The Sun att det redan är ett lag som har visat intresse och det är West Bromwich. West Brom vill ha någon som kan sätta lite press på Nicky Shorey nästa säsong, och Bertrand kan vara en spelare som även kan bänka Shorey om han hamnar i Roy Hodgsons lag.

Just nu finns det många lag som letar efter en vänster back, så som Stoke, Liverpool, Manchester City, Everton, Wigan, Sunderland och Bolton, vilket betyder att det inte är omöjligt att dessa lag kanske också blir intresserade av Ryan.


På tal om vänster backar så skriver The Mirror att Ashley Cole kanske kan vara på väg till Spanien. Vänster backen har länkats till både Real Madrid och Barcelona, dessutom skriver tidningen att Cole även har sagt till hans ex-fru Cheryl Cole att flytta till Spanien med honom och börja om på nytt.

/Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar