tisdag 28 juni 2011

Nytt om Coentrao, Neymar, Drogba, Khaloua och Essien


Mirror Football skriver att Chelsea är ute efter Benficas vänster back, Fabio Coentrao, men dock är det  inte bara Villas-Boas som har visat intresse, utan Mourinho är också en man som gärna skulle vilja ha med 23-åringen i hans trupp i Spanien. Coentrao ska ha en klausul som ska kosta 27 miljoner pund, vilket AVB är redo att betala, och Mourinho har redan erbjudit en summa som Benfica har förkastat.


Mirror Football uppger att Santos president Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro har sagt att det är fem olika klubbar i Europa som har meddelat att de är beredda på att betala Neymars klausul som ska kosta 45 miljoner euro. Klubben uppger att Chelsea, Manchester City, Real Madrid, Barcelona och den ryska klubben Anzhi Makhachkala får prata med 19-åringen angående en flytt.

"Vi vill inte sälja spelaren, men det finns en klausul som olika klubbar kan betala. Fem olika klubbar har meddelat att de kan betala hans klausul."- säger Riberio till ESPN Brasil.

Presidenten förklarar att klubbarna har begärt att få prata med Neymar, och det har Santos tillåtit, och med det menar Santos att klubbarna får prata med Neymar, Neymars pappa, hans agent och de som är nära Neymar. 

"Klubbarna kan komma och erbjuda deras priser, men om Neymar vill stanna kvar i Santos, så kommer han säga nej och stanna kvar här." - säger Ribeiro. 


Didier Drogba har nu ett år kvar på hans kontrakt med Chelsea, och fortfarande är det osäkert om Drogba är med i Villas-Boas framtida planer. Nu uppger Mirror Football att Marseilles president Vincent Labrune har sagt att det franska laget har råd med att signera tillbaka Didier Drogba som lämnade Marseiile 2004 för att komma till Chelsea. Men den stora frågan handlar om lönen. Enligt Labrune kan Marseille betala Drogbas lön i fyra år, säger han i den franska tidningen La Provence.


Sky Sports uppger att Chelsea, Liverpool, Manchester United och Manchester City har visat intresse för den marockanska unga spelaren Hicham Khaloua som just nu spelar i laget Cartagena som befinner sig i Spaniens andra division. Den 16-åriga anfallaren har nyligen visat att han har bra färdigheter när han gjorde 40 mål i fjol. Dock är det inte bara Premier League som är ute efter 16-åringen, utan även Barcelona, Real Madrid och Malaga sägs vara intresserade.


Michael Essien har nyligen länkats till några få tal klubbar, då det har skrivits om att han kanske lämnar The Blues efter sommaren. Klubbar så som AC Milan och Bayern Munchen skulle gärna vilja signera mittfältaren, men nu skriver Sky Sports att Essiens agent Fabien Piveteau nekar till allt detta och att Essien stannar kvar i Chelsea.

"Det finns inte en chans till att Essien lämnar Chelsea."- säger Fabien Piveteau i MTNFootball.com


Agenten förklarar att AVB inte vill släppa mittfältaren, utan han vet vad Essien kan göra för klubben då han har jobbat med mittfältaren tidigare. Piveteau säger att Michael är väldigt fokuserad just nu och har en god relation med klubbens medlemmar, tränare och ägare.

"Han lämnar inte"- säger agenten.

/Rukksar

3 kommentarer:

  1. Lämnar Drogba lämnar jag Chelsea

    SvaraRadera
  2. OFFICIELLT: Roberto Di Matteo återvänder till Stamford Bridge som assisterande tränare till AVB! :D

    SvaraRadera