tisdag 14 juni 2011

Hilario förlänger hans kontrakt, Nya rykten


Henrique Hilaro förlänger hans kontrakt med Chelsea. Detta betyder att den 35-åriga målvakten spenderar sin sjätte säsong med Chelsea. I sommar skulle kontraktet ha gått ut, men nu lägger han på ett år till, och hoppas på att kunna hjälpa till Chelsea så mycket han kan. Hittills har Hilario lyckats starta från 33 matcher och kommit in som avbytare fyra gånger.

                                                         ***


Inte för så länge sen fick vi läsa om att Essien ser framemot sin framtid i Chelsea, men nu uppger Daily Mail att mittfältaren troligen kan vara på väg till Spaniens Real Madrid. Jose Mourinho, som just nu är Reals tränare var Chelseas tränare när han signerade Essien år 2005 för 24 miljoner pund. Nu sägs det att Mourinho gärna skulle vilja ha Essien för ungefär 18 miljoner pund till Real Madrid. Michael har fortfarande tre år kvar i sitt kontrakt med Chelsea, men efter den svaga insatsen från ghananianen i fjol, ser det ut som att Chelsea är villig att låta 28-åringen få gå vidare.


Roman Abramovich är sugen på att välkomna många unga talanger i Chelsea och tror att han troligen ska kunna bygga upp en super trupp med nytt energi. Nu sägs det att ryssen har visat intresse för Evertons unga talang Jack Rodwell som just nu är 20 år gammal. Både Manchester City och Manchester United sägs vara stora fans av den unga talangen, men hittills har Tottenham visat mest intresse. Evertons sägs vilja ha ungefär 25 miljoner pund för Rodwell.


Luka Modric har varit ett namn som har fått ett stort frågetecken framför sig, och det är givetvis för att man fortfarande inte vet om det blir så att han lämnar White Hart Lane innan säsongen 2011/12. Nu skriver Football.co.uk att Harry Redknapp inte vill sälja sin nyckelspelare. Han menar att Modric är en grund till Tottenham, och att sälja grunden skulle inte vara någon smart idé då man vill utmana de stora lagen som är intresserade av mittfältaren.

"Manchester United skulle inte sälja Wayne Rooney, Chelsea skulle inte sälja Frank Lampard eller Terry, så varför ska vi sälja Luka Modric om vi vill bli ett stor lag? "- Harry Redknapp.

/ Rukksar

5 kommentarer:

 1. Harry är smart han! : )

  Jävligt dumt om dom/vi säljer/gör av med Essien. Han är ändå bara 28, Och var där någon som inte var dålig vid vissa tillfällen förra säsongen.

  SvaraRadera
 2. 18 miljoner pund?! Kanske det plus Özil annars ska det vara närmare 280 miljoner pund.

  SvaraRadera
 3. 28 miljoner pund menar jag.. ;)

  SvaraRadera
 4. Om han lämnar kommer jag verkligen att sakna hans härliga humör...

  SvaraRadera
 5. Harry tänker logiskt ;) Men det lär bli svårt att hålla kvar honom!

  18 miljoner pund är skrattretande!

  Essien är fantastisk <3

  SvaraRadera