lördag 11 juni 2011

Nya rykten, Drogba nominerad till Golden Foot, Nyheter om landskamper


Inter stjärnan Sneijder har sagt att han inte vill lämna San Siro efter att varit starkt länkad till Chelsea och Manchester United. Sneijder har rekommenderats till Chelsea från olika håll, bland annat från Hiddink som ännu inte är Chelseas tränare samt Chelseas föredetta försvarare Marcel Desailly.

Den 27-åriga Wesley har sagt att han trivs i Inter och glad över att få spela i Nerazzurri. Just nu ser han inte någon anledning till varför har bör lämna det italienska laget inför nästa säsong.

"Vi har en bra atmosfär här, vi är som en familj."- har Sneijder sagt till Il Corriere dello Sport.


Il Corriere dello Sport har inte bara skrivit om Welseys framtid, utan även om Drogbas. Tidningen skriver att Ivorianen är nära en flytt till Serie a:s AC Milan. Milans tränare Massimilliano Allegri anser att Drogba är den perfekta spelaren som kan hjälpa till Zlatan Ibrahimovic då han kan ta över svenskens plats då och då.


Javier Pastore har återigen uttalat att han är redo att lämna Palermo, och nu ser det ut som att Palermos president Maurizio Zamparini inte kan få 21-åringen att stanna i laget mer. Den argentiske anfallaren har länkats till bland annat Chelsea. Anfallaren har sagt till Fox Sports-Del Plata att han tror att hans tid för att lämna Palermo är kommen.


Romelu Lukakus agent Christophe Henrotay har sagt till den belgiske tidningen, Het Belang van Limburg att Chelsea och Anderlecht ännu inte har haft något möte angående Romelu Lukaku. Anderlechts sportchef Herman van Holsbeeck har sagt att Lukaku ska börja träna med Anderlecht nu i deras för säsong som börjar den 24:e juni, men samtidigt berättade sportchefen att en sak är säkert, och det är att 18-åringen inte kommer spendera en till säsong i Anderlecht.

" Jag vet inte om det blir Chelsea, det är många storklubbar som är intresserade." - sa Holsbeeck till Gazet van Antwerpen.

Romelu Lukaku har skrivit i hans Twitter och Facebook att han försöker koncentrera sig på hans studier, och att han sedan ska gå på semester. Efter detta blir det försäsong med Anderlecht.

                                                        ***


Didier Drogba har blivit nominerad till Golden Foot 2011. Det är sammanlagt tio spelare som har blivit nominerade och Drogba är alltså en bland alla dem. Förra året tog Romas Totti hem priset, och året innan var det Ronaldinho som tog emot priset.
Dessa spelare är nominerade:
 • Didier Drogba
 • David Beckham
 • Gianluigi Buffon
 • Samuel Eto'o
 • Ryan Giggs
 • Iker Casillas
 • Javier Zanetti
 • Carles Puyol
 • Raúl González Blanco
 • Xavi Hernández
                                                            ***


Florent Malouda kan äntligen gå på semester efter hans match i Frankrike. Frankrike vann med 1-0 över Poland efter mål av N'Zogbia. Malouda kom in i matchen sent då det hade spelats 73 minuter. På tal om Malouda, så kommer man få höra fransmannen spela trummor på lördag i BBC Radio One med hans kompis Defoe. Båda kommer bjuda på musik samtidigt som de även kommer prata om musik, och om ni har tillgång till BBC Radio One så är det inget ni ska missa.

Snart är det dags för U-21 EM i Danmark, och England håller på att förbereda en stark trupp då truppen består av Ryan Bertrand, Daniel Sturridge, Jack Cork. Englands första match spelas mot Spanien på söndag, sedan blir det Ukraina på onsdag och Tjeckien söndagen därpå.

Ramires och David Luiz kommer finnas med i Brasiliens trupp i Copa America som startas den 1:a juli och avslutas den 24:e juli i Argentina.

/ Rukksar

2 kommentarer:

 1. - Älskar att dina inlägg alltid handlar om massa saker istället för EN sak! Mycket roligare att läsa då :) Läste faktiskt att Lukaku är jättenära Chelsea.. Fast det har de ju i för sig sagt i mer än en månad nu! Haha vi får väl hoppas han kommer till er snart ;)!

  - Drogba måste vinna Golden Foot 2011! Kommer fan bli sur om han inte vinner den! För är det någon som förtjänar den så är det han! Trevlig helg vännen! Kram!

  SvaraRadera
 2. Tror nog Lukaku är i princip klar men kommer inte att presenteras förrän en ny tränare blir klar (Hiddink). Troligtvis också De Bruyne. =)

  SvaraRadera