söndag 12 juni 2011

Nytt om Neymar och Modric, gott och blandat från Chelsea.


Neymar, Neymar och Neymar! Hur många gånger har man skrivit om Neymar i bloggen? Nu blir det en gång till. Den här gången är det återigen negativt nu när den 19-åriga Neymar har sagt till MundoDeportivo att han trivs i Santos och att han bara tänker koncentrera sig på de kommande matcherna med Santos. Neymar förklarar att han är glad över att få göra mål i klubben, men vad säger att han inte kommer kunna göra mål i en annan klubb?


En annan liten nyhet är att Manchester City också har gett sig ut på jakt med United och Chelsea om Luka Modric från Tottenham.

"Om vi får ett bud som är bra för både mig och Tottenham kommer ett transfer förmodligen att ske." - har Modric sagt i The Daily Mail.

Modric har lyckats få mycket uppmärksamhet efter Tottenhams tid i Champions League förra säsongen, och jag känner på mig att Modric är sugen på att vara med i tävlingen igen. Det lär alltså bli en flytt för Modric, antingen till Chelsea, City eller United.

                                                          ***

Alltså vill man inte bara umgås med dessa underbara spelare?! Och nej, jag gör inte reklam för Chelsea TV nu, vill bara dela med mig deras oerhört roliga humor!


Har ni checkat in bilderna på våra duktiga modeller än, visst är de duktiga?  / Rukksar

5 kommentarer:

 1. Dom Svarta är lätt snyggast!

  Hut gammal är Modric? 25 elr något?

  Chelsea borde skita i Neymar då han tvekar och kostar nästan lika mkt som Torres!

  SvaraRadera
 2. Älskar den nya designen!

  Aaa han är 25 år gammal.

  Ja nu börjar man tröttna på all Neymar tjat! Antingen ska han komma utan att snacka så mkt eller ska han inte komma alls!

  SvaraRadera
 3. vet du om de där free weekend är gratis att kolla på i deras hemsida eller?

  egentligen hoppas jag på att neymar ska kommma till cfc för han är nog den största talangen som finns just nu men Romelu Lukaku är inte långt ifrån och han sägs också vara nära men chelsea behöver inte ngn mer forward vi har ju drogba,torres,anelka och sturridge så vi borde förstärka på kanterna ist!

  <:) ha de bra!

  SvaraRadera
 4. Anelka lär lämna till sommaren. Det räcker absolut inte med 3 anfallare.

  SvaraRadera
 5. är ganska säker på att Anelka lämnar, där borde man stoppa in Lukaku.

  SvaraRadera