fredag 10 juni 2011

Chelsea blir varnad, Santos vill ha 41 miljoner pund, Diego Godin är ärad


Chelsea är varnad! Chelsea har varnats av Turkiet om att det kommer rapporteras till FIFA om The Blues kontaktar Hiddink genom en olaglig väg. Turkiet försöker använda alla metoder för att behålla den holländska tränaren, men när det väl kommer bud från ett stor lag som Chelsea kan det helt plötsligt vara svårt att hålla kvar en super tränare som Hiddink. Guus har fortfarande ett år kvar i hans kontrakt med Turkiet, och Turkiet varnar Chelsea för att inte lägga sig i detta på något illegalt sätt och låta deras tränare vara, skriver Daily Mail.

"Chelsea har ett förflutet rekord om att signera spelare som är under kontrakt"- säger Mahmut Özgener som är presidenten i den turkiska fotbolls akademin.

Mahmut ser detta som en mycket allvarlig situation och tror att Chelsea kan lägga in mellanhänder nu när Hiddink har kvar ett år med Turkiet och nu när Mahmut anser att Turkiet forfarande bör ha kvar holländaren som tränare. Om Chelsea inte följer reglerna så ser Mahmut bara en utväg, och det är att gå raka vägen till FIFA och be om hjälp, berättade han i den turkiska tidningen Hurryiet.

Hiddink har dock en klausul i hans kontrakt, vilket troligen är 3,5 miljoner pund. Detta är en anledning till varför Chelseas intresse för holländaren har ökat mer. Som tidigare nämnt är Chelsea ett erbjudande som inte är lätt att motstå vilket Turkiet är väl medvetna om, och i BBC har det turkiska fotbolls förbundet sagt att de vet att Chelsea är ett erbjudande som är svårt att tacka nej till.

Den bestämda Özgener har däremot sagt: " Man kan inte bara komma till Turkiet och sedan lämna när man vill."

                                                      ***


Kommer ni ihåg att jag hade skrivit om att Santos inte ville sälja Neymar? Nu verkar det som att laget har ändrat på sig och vill ha 41 miljoner pund från The Blues om han ska lämna Santos. Chelseas bud som var omkring 32 miljoner pund har redan förkastats av Santos. Nu är frågan, vilket lag är villiga att betala summan som Santos vill ha? Är Chelsea, City, Inter eller Real Madrid det, eller stannar Neymar kvar i Santos?

                                                       ***


Det sägs att Chelsea har visat intresse för Atletico Madrids försvarare Diego Godin. Diego har tagit emot detta som en stor ära och är glad över att ett lag som Chelsea har visat intresse för honom skriver Goal.

Den föredetta Villareal spelaren flyttade till Atletico Madrid i början av förra säsongen, men nu avslöjar försvararen att Atletico Madrid hade fått in ett intresse från Chelsea redan i januari, men att det inte blev något av det, berättar Godin till The Mirror. Atletico Madrid ville inte förhandla med Chelsea på grund av att det spanska laget kände att de redan hade sålt många spelare och inte ville ha en svagare trupp, säger Godin.

" Att Chelsea fortfarande är intresserade är en stor ära för mig. Vem vill inte spela där? Att spela där är att gå upp ett steg." - sa den 25-åriga Godin.

/ Rukksar

6 kommentarer:

 1. Glöm Neymar.. på tok för dyr och verkar inte veta vad han vill.. Lukaku däremot går på hälften av Neymars pris och han har vid flertal tillfällen uttryckt sin vilja att spela hos Chelsea + att han är ett odjur.. 93 kilo muskler! Jämfört med Neymar..

  SvaraRadera
 2. Buda 36 - 37 på Neymar inte mer.

  Sen säger jag ja till Lukaku och Godin.

  Om vi har 4 mittbackar så kan Ivanovic spela permanent på höger kanten och då är det inte lika viktigt med en höger back.

  SvaraRadera
 3. Hade ni kunnat se Pato i Chelsea?

  Verkar som Milan vill ha Drogba och då hade man kunnat göra en bytes affär Drogba + (Kanke)Pengar för Pato... Sure Drogba är grym men inte många år till och Pato är ju ändå ung och grym men är osäker att han hade klarat PL. :/

  SvaraRadera
 4. - Hade ALDRIG bytt Drogba mot någon i Milan..

  SvaraRadera
 5. Pato är alldeles för skadebenägen + att det finns så många bättre alternativ.

  SvaraRadera
 6. Pato är inte lika speciell som han var för några år sedan. Då var han mycket ung, vilket överraskade många, men nu känner jag att det har kommit flera sådana spelare som honom, och sen finns det även yngre spelare som är duktigare än honom just nu som Chelsea bör satsa på. Pato är ju fortfarande ung, men inte den här unga talangen längre. Det är därför jag inte fastnar för honom lika mycket som förut. Men duktig är han.

  SvaraRadera