måndag 13 juni 2011

England spelar oavgjort mot Spanien, Nya rykten


England har spelat deras första match i U:21:s EM mot Spanien i Danmark. Chelseas Daniel Sturridge och Ryan Bertrand fick spela hela 90 minuter medan Jack Cork satt bänkad från början. Spanien var den bättre sidan under matchen, och dominerade för det mesta. Det var även Spanien som tog ledningen i första halvlek medan England fick vänta tills andra halvlek.


Daniel Sturridge var snabb på att skapa en tidig chans för England, men målvakten David De Gea, som nyligen har länkats till Manchester United såg till att göra en fantastisk räddning. Spanien fick mer fart i spelet efter chanser och i den 14:e minuten gjorde Ander Herrera ett nick mål för Spanien. Under första 45 minutrarna bjöds det på några få tal chanser från Sturridge, men ett mål blev det inte för England.

I andra halvlek byttes Englands kapeten ut, och det var den föredetta Chelsea spelaren Michael Mancienne. Kaptenen fick kliva ut ur planen i den 67:e minuten, medan Spanien såg till att skapa flera chanser. Den svaga England kom dock igång i den 88:e minuten när Tottenhams Kyle Walker serverade en fin kross boll till Manchester Uniteds Danny Welbeck som satte in kvitteringen, vilket troligen var ett offside mål.

Englands nästa match spelas mot Ukraina på onsdag. Ukraina förlorade deras första match mot Tjeckien med 2-1.

                                                       ***


På fredag är det dags för att publicera ut det nya spelschemat inför säsongen 2011/12! Det ska bli mycket spännande att få se hur schemat kommer se ut, längtar!

                                                          ***


Guus Hiddink säger nu att han inte har varit på semester utan jobbat med hans projekt, ett projekt i Syd Korea där han jobbar med välgörenhet, berättade han i De Telegraaf.

" Jag är upptagen med att förbättra möjligheter för handikappade människor."- Hiddink.

När Hiddink sedan åkte hem igen, märkte han att olika tidningar hade skrivit om att han vill ha Sneijder i Chelsea. Nu nekar holländaren till det, och menar att han inte har sagt något sådant.


Sedan har vi lite senaste nytt om Neymar. Vi får hoppas på att Neymar inte inspireras av hans agent Wagner Ribeiro då agenten har sagt såhär till AS:

" Om Neymar skulle vara min son, så skulle jag vilja att han spelade för Real Madrid. Real Madrid är det bästa laget i världen. Alla är jämlika där, och det är det en spelare vill. Jag känner deras president Florentino Perez väl, han är en mycket passionerad och seriös man."

Nu har Chelsea lagt nytt bud för Neymar, 30 miljoner pund.


Sneijder verkar förbereda sig inför en flytt då han har sagt såhär till Tuttomercatoweb:

" Jag älskar Inter av allt i mitt hjärta, men Gud kommer bestämma hur min framtid kommer se ut. Bara Gud vet hur min framtid kommer se ut. Jag vill tacka alla fansen som alltid har varit snälla mot mig, och jag vill klargöra att om jag stannar i Inter så kommer jag göra allt för att vinna mer. "- Sneijder.


Michael Essien har länkats till Seria A på sistone då man har pratat om en flytt till antingen Inter eller Milan, men nu säger mittfältaren till Skysports att han ser framemot till ännu en säsong i Chelsea och vill vinna titlar.

" Jag ser framemot nästa säsong. Jag vill vinna tillbaka Premier League titeln och vinna Champions League titeln med Chelsea. Så jag känner inte att jag inte kommer spela för Chelsea nästa säsong." - Essien.


Det har pratats om att det troligen kommer ske en flytt för Arsenals Samir Nasri och nu sägs det att Chelsea också är ute efter 23-åringen med United, City och Bayern. Sedan sägs det också att Chelsea är intresserade av Valencias  mittfältare Juan Mata.

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - Fan vad man har börjat tröttna på Neymar.. Den jävla ungen (och hans störiga agent) vet ju inte vad de vill.. Tycker att Chelsea ska skita i honom nu!

    - Sneijder till Chelsea? Hmm.. Även om det ryktas att han kan vara på väg bort från Inter så tror jag inte att han kommer lämna Nerazzurri..

    - Haha denna jävla debatt om Nasri alltså.. Jag är 99 procent säker på att han kommer stanna i Arsenal!

    - Keep up the good work vännen min! Kram!

    SvaraRadera
  2. jaaa nu börjar jag tröttna rejält mycket! :(

    Det är svårt det här med Sneijder! Jag vet inte vad jag ska tro på.. han borde stanna kvar i Inter en säsong till, men samtidigt e han en oerhört bra spelare som man gärna skulle vilja se i ett annat lag nu när han är i bra ålder också! jag vet inte, det är helt tomt i hjärnar när det gäller han!

    Om Nasri stannar så lär han stanna kvar en säsong till, sen tröttnar wenger!

    tack söötis PUSS!

    SvaraRadera