fredag 3 juni 2011

Drogba ut? Pastore in? Hiddink intresserad? Ingen Neymar?


Daily Mail uppger att AC Milan är intresserade av Didier Drogba. Detta är alltså rykten, men om man ser på helheten så är det större chans att ivorianen hamnar i Milan än Galatasaray eller vad säger ni? Om detta är sant, och om det även är sant att Turkiet vill ha honom, och om Drogbas agents prat inte stämmer så tror jag att Drogba skulle se Milan som ett bra alternativ. Det är tänkt att man ska låta Drogba få spela när Zlatan Ibrahimovic inte kan spela, men dock tycker jag inte att Drogba är värd att vara en avbytare än.

Nu när det är en speciell tid då alla lag köper och säljer är det väldigt svårt att säga vad som är sant. Det kan lika gärna vara osant att Drogbas agent sa att Drogba inte ska byta klubb, men om källorna skrev sanningen så lär han stanna kvar i klubben. Samtidigt måste man även tänka på klubbens ägare, det vill säga Abramovic. Det är egentligen han som har makten och kan avgöra saker och ting, så om han anser att truppen, speciellt anfallet måste förnyas så tror jag att han inte skulle vara svår flörtad på att släppa Drogba. Om vi ska få se Drogba nästa säsong så behövs det vilja från både Drogba och Abramovic, men är det så att något går fel där så kan vad som helst hända. Vi har just klivit in i transfer perioden, det är en lång tid kvar, och vad som helst kan hända. Det sägs att Milan planerar en summa som är 10 miljoner pund, vilket jag tycker är för lite.


Det sägs att Chelsea har visat intresse för Palermos Javier Pastore. Den här offensiva mittfältaren har under senaste tid visat mycket glöd och presterat bra. Dock uppger The Telegraph att Palermo förkastade budet. Sky Sports skriver att London laget var beredda på att betala 33 miljoner pund medan Palermos president Maurizio Zamparini vill ha 44 miljoner pund för 21-åringen.

Till en italiensk tidning har Zamparini sagt så här: " Det räckte inte till det priset vi hade bestämt för en spelare som Pastore. Om någon vill köpa Pastore är priset 44 miljoner pund."

Efter att ha sett Pastores glöd har många stor klubbar visat intresse så som Real Madrid, Inter och Milan men Zamparini säger att ingen klubb har nått deras mål än, och då menar han alltså pris mässigt. Chelsea har tidigare också visat intresse för Pastore, och det vår 2009 samtidigt som Manchester United också gjorde det.


Sen vill jag också ta upp senaste nytt om Hiddink. Är det bara jag som tror att holländaren blir Chelseas nya tränare? Enligt The Sun har tränaren sagt att han inte har sagt att han ska fortsätta och jobba i Turkiet. Holländaren har däremot uttalat att han känner att han vill coacha en klubb, och då syftar han väl på Chelsea eller?

" Jag har mycket energi och jag gillar att jobba varje dag, och jag känner att jag behöver göra mer, så jag föredrar att träna en klubb än ett land." - Hiddink

Det uppges också att Hiddink inte har pratat med den turkiska FA presidenten än angående detta, men eftersom att han är en mycket klok man, det vill säga presidenten, så tror inte Hiddink att det inte blir några problem. 


När det gäller Neymar så uppger Goal att Santon inte vill sälja Neymar. Klubben har sagt att de vill ha 45 miljoner euro för anfallaren, men samtidigt säger de att de inte vill sälja honom. Förvirrande kommentarer från klubben leder till ett stort frågetecken. Hur blir det med Neymar? Är detta bara återigen ett rykte bland alla hundra andra rykten inom fotbollsvärlden eller är det så att Santos inte vill sälja? 

Så här säger Neymars chef Wagner Ribeiro till Brazil Marca : "Han vill inte, och kommer inte lämna Santos."

/ Rukksar

10 kommentarer:

 1. Ska man släppa Drogba måste en ny världsanfallare in, Det räcker inte med Torres-Lukaku-Sturridge. Det spelas alltför många matcher och spelarna kommer aldrig klara av att spela så många matcher. Själv tycker jag verkligen inte att Drogba ska säljas då jag tror att han har en säsong kvar i absolut toppklass. Vill inte Santos sälja Neymar så är det hans egen förlust. Pastore hade varit grymt att ha på bakom anfallet, dock tror jag inte att Chelsea lägger så mycket på en ännu relativt oprövad spelare.

  SvaraRadera
 2. Det du säger om Drogba är helt rätt! Jag tycker att Chelsea borde låta honom få vara kvar en till säsong, för han har fortfarande glöden kvar.

  Det är dags för Neymar att släppa taget om Santos och ta nya steg!

  Tror inte heller att Chelsea kommer satsa mycket på Pastore, men vi får se.. Chelsea var ju intresserade förr.

  SvaraRadera
 3. Up the blues3 juni 2011 23:51

  Drogba kommer inte att lämna, han är en legend och abrampvich är ingen idiot, han fattar det. Han kommer vara kvar och lära Lukaku att anpassa sig. Sedan är det sjukt vilka summor de begär för pastore och neymar. Jag tror dock att det kommer att sluta med att han blir blå till nästa säsong.


  KTBFFH<3

  SvaraRadera
 4. Vi får hoppas på att Abramovic förstår det, för ibland tkr jag att han kan göra lite kvicka beslut.

  SvaraRadera
 5. Up the blues5 juni 2011 01:39

  Nej ambramovich vill bara att vi ska bli Englands Barcelona. Det är därför han gör vissa konstiga beslut för att det inte stämmer in på hans planer.

  SvaraRadera
 6. Och det är fel. Ett lag ska inte jämföra sig med ett annat lag utan det gäller att hitta ens egna svagheter och fixa det på ett sätt som passar laget bäst och inte det sättet som passar Barca bäst . Chelsea är Chelsea och Barca är Barca. ett lag må likna ett annat lag men ändå har man olika strukuter tankesätt idéer osv

  SvaraRadera
 7. - Alla dessa jävla rykten om Drogba.. Han kommer fan inte gå någonstans och Pastore kommer antigen stanna i Italien (fast i en annan klubb) eller så kommer han packa väskorna för Spanien! Trust moi! Haha kram!

  SvaraRadera
 8. up the blues- Vad grundar du ditt beslut på om att Chelsea ska bli det nya Barcelona? Hans enda riktigt korkade beslut var när han sparkade Mou. Köpet av Shevchenko klagade ingen (förutom Mou) och likadant med Torres.

  SvaraRadera
 9. up the blues5 juni 2011 17:30

  kanske för att Ambramovich har satsat 60 milj £ på ungdomsakademin. Han sparkade mou för att han hade en dålig attityd och han spelade inte underhållande fotboll. Jag tycker att det är konstigt men det är hans som äger klubben. Enligt en källa så föredrar han att spela lika 2-2 än att vinna med 1-0. Köpen av sheva och torres var HANS pengar så varför klagar vi? han tog pengarna ur egen ficka så tycker inte att vi har ngn rätt att klaga. Vi håller redan på att tjäna in pengarna på torres genom tröj försäljning. Barcelona är en förebild för alla, varför vill man inte spela som barcelona? själv så tycker jag att vi behöver ha in hiddink som vet vilket sätt vi borde spela på...

  KTBFFH!

  SvaraRadera