torsdag 2 juni 2011

Michael Mancienne lämnar Chelsea

Nu är det klart att Michael Mancienne lämnar Chelsea. Hamburg och Chelsea har kommit överens om ett avtal och nu kommer Mancienne spela för Hamburg, han är alltså inte utlånad. Michael började spela för Chelsea när han var åtta år gammal och han gjorde hans första debut för reservlaget när han fortfarande var en skolpojke.

Michael Mancienne lyckades få en plats som avbytare när Chelsea spelade deras sista liga match för säsongen 2005/06 och i Community Shield 2006 innan han lånades ut till Queen Park Rangers. Försvararen lyckades spela 61 matcher för Q.P.R innan han sedan blev utlånad till Wolves vid slutet av 2008. När Mancienne sedan kom tillbaka till Chelsea 2009 hade han sin debut mot Watford då han spelade som höger back, och Hiddink lät även 23-åringen få spela i Champions League.

När Ancelotti tog över Chelsea, fick Mancienne en plats i Chelseas försäsong då han följde med truppen, men sedan lånades han ut till Wolves där han fick delta i 30 Premier League matcher.

Tack för allt Michael Mancienne!

***

Josh McEachrans England mötte Montenegros U-19 då de kvalificerade i Championship Elite. England vann med 1-0 när Harry Kane gav England ledningen i den 51:a minuten. McEachran byttes ut från matchen i den 79:e minuten. Nu ligger England på andra plats bakom Spanien som ligger på första plats, och det är bara ett lag som kommer gå vidare.

John Obi Mikels Nigeria fick också smaka på vinst när de vann över Argentina i Abuja i en vänskapsmatch. Mikel fick spela hela 90 minuter och Nigeria vann med 4-1 över syd amerikanerna. Målen för Nigeria gjordes av Ike Uche som gjorde två mål, Obinna och Emanuel Emenike. Argentinas tröst mål gjordes av Mauro Boselli

Även Fabio Borinis Italien vann över Elfenbenskustens U-21:a med 2 mål. Italienaren fick spela 50 minuter men han lyckades inte göra något mål.