torsdag 9 juni 2011

Den nya borta kiten, Intervju med Josh McEachran


Nu har Chelsea även presenterat den nya borta kiten som Chelsea ska ha när det är borta matcher om det behövs. Den är, enligt mig, oerhört fin!

Tröjan är precis som vanligt, från Adidas. Precis som den nya hemma kiten så består den här kiten också av Adidas techfit™  technology, vilket innebär att spelaren får mer fart, ökar uthålligheten och mycket mer. Detta fungerar genom att stabilisera och fokusera muskelns energi för att skapa explosiva accelerationer och leverara maximal effekt. Kiten innehåller också ClimaCool™ technology, vilket innebär att materialet kontrollerar värme och fukt på ett bra sätt samtidigt som den också består av ventilationskanaler i ett 3D aktigt tyg som förbättrar luftflödet till huden.  ***
Chelseas unga taland Josh McEachran som har varit i Chelsea sedan han var sju år gammal, har under denna säsong lyckats få delta i några få tal matcher med A-laget samtidigt som han också har suttit som en avbytare flera gånger. 18-åringen fick till exempel spela mot Everton när Chelsea spelade deras sista  match för säsongen och han fick även uppleva hans första Champions League resa.

Josh satte sig ner och berättade om säsongen 2010/11 :***
Visste du att jag gärna skulle vilja smaka på deras fina delikatesser? 


/ Rukksar

4 kommentarer:

 1. Måste säga att Borta Tröjorna är ''Sexiga'' xD

  Asså jag gillar Josh mer o mer. Skulle vara nice om han bli en ''Legend'' i klubben.


  Bästa Bloggen!

  SvaraRadera
 2. Älskar borta tröjorna!

  Jaa, McEachran e grym, få se hur det går för han kommande säsongen!

  Tack! :D

  SvaraRadera
 3. - ÄLSKAR TRÖJORNA! Så jäkla snygga!

  SvaraRadera