fredag 24 juni 2011

"Den naturliga utvecklingen i den här klubben är att fortsätta vinna, och det är det jag vill göra."-Villas-Boas. Nya rykten


England är inget nytt för André Villas-Boas då han redan har spenderat tre säsonger i Chelsea, vilket leder till att det blir lättare för den nya managern att komma igång och börja utmana. Villas-Boas förklarar att engelsk fotboll inte liknar de andra ligorna om man jämför med fotbollen i till exempel Spanien eller Portugal.

Villas-Boas berättar att engelsk fotboll handlar om mycket passion, mycket fart vilket skiljer sig från till exempel La liga där det oftast är lugnare spel som leder till att man väljer olika beslut.

"Engelsk fotboll är mycket snabbare, och det har alltid varit så i Premier League. Saker och ting ändras mycket snabbt under matcherna. Man måste respektera den här delen av kulturen, för det är en del av matchen."- förklarar André Villas-Boas.

Den nya managern passade även på att hylla Chelseas före detta manager Carlo Ancelotti då han förklarade att italienaren lyckades skapa två fantastiska år i Chelsea, och Villas-Boas uppgift är nu att hålla kvar den stilen och fortsätta att vinna nya titlar.

" Vi vill fortsätta att bygga laget därifrån Ancelotti slutade. "- säger Villas-Boas.

Och för att Chelsea ska fortsätta att jobba på behövs det hjälp från alla, och inte bara från en man, förklarar 33-åringen.

" Det är det viktigaste inom fotbollen i modern tid, du kan inte lägga ner allt på en person. Jag vill känna att alla är med i projektet och forsätter på det fantastiska som Carlo byggde upp här. Den naturliga utvecklingen i den här klubben är att fortsätta vinna, och det är det jag vill göra."- förklarade Villas-Boas under intervjun med Chelsea TV.

                                                         ***


Det är inte bara Bolton som har förstått att Sturridge har en ljus framtid framför sig, utan det har även Stoke gjort. Nu skriver Mirror Football att Paulis vill ha anfallaren för 6 miljoner pund. Dock är det osäkert om
Chelsea vill sälja anfallaren, och många tror att Sturridge kanske får en ganska stor roll om det är så att några från anfallet lämnar The Blues.


På tal om anfallet så tror föredetta Chelsea spelaren Jimmy Floyd Hasselbaink att det kan se mörkt ut för Didier Drogba och Nicolas Anelka om André Villas-Boas signerar hans före detta anfallare Falcao från Porto.

Radamel Falcao har varit ett namn som har följt med Villas-Boas då managern fortfarande var länkad till Chelsea, och nu sägs det att det lär bli ännu en Porto medlem som kommer välkomnas till The Blues och hjälpa till i anfallet.

Såhär tycker före detta Chelsea anfallaren Hasselbaink: "Falcao är en målgörare. Detta betyder att det kan  leda till slutet för Drogba och Anelka i Chelsea, för det kommer stå mellan Torres och Falcao."


Eftersom André Villas-Boas älskar att ställa upp startelvan i en 4-3-3 uppställning leder det till att det finns endast en anfallare på toppen längst fram, och därför tror Hasselbaink att det lär bli mycket konkurrens då Torres, Falcao och Drogba gillar att spela på samma plats. Hasselbaink anser att Falcao lär få mycket speltid om han kommer till Chelsea vilket kommer leda till att Drogba sitter bänkad.

"Jag kan inte se Drogba sitta på bänken hela året, eller spela få matcher." - förklarar Hasselbaink.

The Sun skriver att Portos president har sagt att Falcao inte kommer säljas billigt till Chelsea. Mail Online uppger att Chelsea lär betala 26.5 miljoner pund för Porto anfallaren.


Mail Online uppger att fotbolls legenden Pelé föreslår Spanien för den unga talangen Neymar än England, och med England menar han givetvis Chelsea. Pelé nöjde sig inte med att bara tycka det, utan han bestämde sig för att förklara det för Neymars pappa.

"Neymar borde spela i Spanien. Det är den typen av fotboll som passar honom. Han kunde ha gått till England, men jag sa till hans far att England inte var hans stil."- Pelé.


The Sun skriver att Chelsea har satt ut ett pris på den unga vänster backen Ryan Bertrand vilket ska vara ungefär 5 miljoner pund.

/ Rukksar

2 kommentarer:

 1. £6 miljoner.. kan inte sluta skratta.. lägg till £12 miljoner så kanske man kan tänka tanken men ändå ett klart nej. Våra unga lovande engelsmän måste man vara rädda om.

  Ser verkligen ut som att Falcao kommer, men då blir det svårt för AVB med en 4-3-3.. då tror jag nog en 4-3-1-2 ligger närmast.

  Falcao/Sturridge Torres/Drogba

  Mouthino / Modric / Benayoun

  Lampard Essien Ramires

  Cole Terry Luiz Ivanovic

  Cech

  Orkar inte spekulera så mycket idet utan förväntar mig att AVB har en bra lösning.

  Nu förstår man varför Hilario fick ett nytt kontrakt.. ;) Hoppas bara han inte vill ha kvar Bosingwa.

  På säljlistan hittar vi: Bosingwa, Anelka och Malouda.

  SvaraRadera
 2. Falcao Torres/Drogba

  Lampard/Modric

  Malouda/Lampard Essien Ramires

  Cole Terry Luiz Ivanovic

  Cech


  Om nu Falaco kmr så vill kanske Abra byta Drogba mot Modric och om nu Modric kmr så behöver vi inte Malouda. Själv hoppas jag att Drogba stannar.


  Säljlista: Bosingwa, Anelka och kanske Malouda

  SvaraRadera