lördag 14 maj 2011

Torres från start mot Newcastle på söndag


Det är nu klart att vi kommer få se Torres från start nu på söndag när Chelsea välkomnar Newcastle på Stamford Bridge. Anfallaren var bänkad förra matchen mot United, men nu tycker Ancelotti att det är dags att låta spanjoren få börja från början igen. Jag skulle kunna tro att italienaren tänker sig Drogba och Torres tillsammans längst fram med deras nya Chelsea kiten som har premiär imorgon.

" Vårt mål är att stanna kvar på andra plats, och vi har den möjligheten om vi vinner mot Newcastle. "- säger italienaren.

Ancelotti förklarar att spelarnas motivation inför matchen är att spela en bra match, och vara positiva. Det har givetvis inte varit en lätt vecka efter den svidande förlusten mot United när chanserna minskade oerhört mycket för en ligaguld, men hela laget har försökt att glömma det, se framåt och försöka tänka på att en andra plats inte är illa, och den platsen måste de hålla kvar.

Italienaren förklarar att denna match är annorlundare än den matchen då Chelsea förlorade mot Newcastle på hemma plan denna säsong då båda lagen möttes i Carling Cup. Under den matchen hade Chelsea vissa spelare skadade men nu ser det mycket bättre ut. Chelsea består av en frisk trupp som kommer satsa till max imorgon, men dock är Ryan Bertrand inte tillgänglig, och det samma gäller för Bosingwa som kommer missa de två matcher Chelsea har kvar att spela.


" Vi måste fokusera, för vi vill att denna säsong ska avslutas med ett bra resultat och bra prestation på efter sista hemma matchen"- sa italienaren hoppfullt.

För Ivanovic är det viktigt att se till så att vi supportrar blir glada. Han menar att vi förtjänar bra prestation från Chelsea, mycket för att de inte lyckades vinna någon titel i år, så Ivanovic känner att han måste visa att fansen fortfarande kan tro på dem.


" Vi måste säga tack till alla fansen efter matchen för det förtjänar de verkligen." - sa Branislav väldigt tacksamt.

Ivanovic erkänner att det känns jobbigt nu när han vet att Chelsea har en väldigt liten chans till att vinna titeln, men ändå känner han att laget måste kämpa och vara fokuserade inför de två matcherna som fortfarande inte har spelats. Samtidigt lägger han även till att han vet att matchen inte kommer vara lätt eftersom Newcastle också kommer vilja göra deras supportrar glada. För Ivanovic är det viktigt att Chelsea lyckas avsluta säsongen så högt som möjligt, precis som alla hoppas på just nu.

" I nästa säsong är vårt första möte mot Newcaslte, och vi måste börja om allt från början och vara mycket bättre så att vi återigen kan utmana för titeln." - sa Chelseas nummer tvåa till slut.

Så här har det sett ut för Chelsea mot Newcastle säsongen 2010/11 som befinner sig på 11:e plats med 44 poäng i ligan just nu:

22:a september 2010, Chelsea 3-4 Newcastle ( LGCP)
28:e november 2010, Newcastle 1-1 Chelsea (PL)

Ancelotti har dock inte mött The Magpies nya tränare Alan Pardew ännu som tog över tränarollen efter Chris Hughton. Dessutom är det en Newcastle utan deras tidigare anfallare som just nu befinner sig i Liverpool, Andy Carroll. Pardew har meddelat att Newcaslte kommer sakna anfallaren Cheik Tiote och Kevin Nolan.

Ryan Taylor som lyckades näta i matchen mot Chelsea i liga cupen anser att hans lag borde få självförtroende efter det mötet och använda det mot Chelsea på söndag.

" Vi kommer att möta Chelsea med mycket självförtroende för vi har inget att förlora nu. Det enda vi kämpar för just nu är en bra position i ligan, så vi kan gå dit avslappnade. Det skulle vara jätte kul att få göra mål på Stamford Bridge igen, och jag tror att Chelsea inners inne vet att ligatiteln är borta, så detta kan vara bra för oss." - har Ryan Taylor sagt.

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - 2-2 ; helt okej med tanke på att Arsenal förlorade!

    SvaraRadera
  2. Jo precis! Men skulle vart kul med vinst :(

    SvaraRadera