måndag 2 maj 2011

Ny säsong, nya rykten, del 2Här har vi ännu ett inlägg om nya rykten. Nu när säsongen snart är slut kommer det forsa med nya rykten överallt, och efter lite searching på nätet har jag hittat sex nya rykten som jag skulle vilja skriva om, varsågod och läs!


Enligt Daily mirror är Chelsea redo för att betala 40 miljoner pund för den argentinska Man City anfallaren, Carlos Tevez. Det har tidigare pratats om att City kaptenen är redo och villig för att byta klubb, och redan i januari kopplades Tevez ryktena till Chelsea. Däremot har Daily mirror också skrivit att City inte vill gå med på att sälja 27-åringen till ett lag i Premier League.
Här ett till rykte där både City och Chelsea är inblandade. Enligt The sun vill båda lagen ha den 17-åriga Jean-Christophe Bahebeck. Anfallaren spelar för St Germain just nu, och även för det franska U-18 landslaget. Enligt rykten ska han ha kallats för den nya Nicolas Anelka. 
Arsenals mittfältare Samir Nasri har ännu ett år kvar i hans nuvarande kontrakt med The Gunners, och enligt The times har flera stor lag ändå ställt sig på listan för att köpa in den franska 23-åringen. Lag så som Chelsea, Manchester City och Inter är intresserade av att köpa Nasri, och The Gunner sägs vilja ha 35 miljoner pund för Nasri.
Under senaste tid har det pratats om att Chelsea kanske är redo för att släppa Didier Drogba, och Enligt Daily telegraph är Tottenhams manager Harry Redknapp intresserad av att ha Didier Drogba i hans trupp nästa säsong. Om Chelsea säljer ivorianen efter säsongens slut är Redknapp en en av alla andra tränare som gärna skulle öppna dörrarna för anfallaren. 
Anderlechts anfallare Romelu Lukaku som Chelsea har velat ha en lång tid sägs nu vara väldigt nära på att få bära den blåa tröjan och spela för London laget. Enligt The sun kommer Chelsea närmare och närmare, och dessutom har nya summor nämnts. Nu handlar det om 18 miljoner pund för den nya Drogba, Lukaku. Dock är anfallaren ett alternativ hos många managers i Europa. 
Enligt Daily mail vill Chelsea gärna välkomna Q.P.Rs anfallare Adel Taarabt. Den 21-åriga marockanen har fortfarande två år kvar i hans nuvarande kontrakt med Queens park rangeer. Taarabt har tidigare spelat i Premier League då han spelade för Tottenham tills Q.P.R beslöt sig för att köpa spelaren efter att han hade varit utlånad i Q.P.R ett tag. 


/ Rukksar

9 kommentarer:

 1. NEJ TACK TILL TEVEZ!

  Nasri vill jag inte heller ha.

  SvaraRadera
 2. För många anfallare.. Vi köpte nyss Torres, Vi har spelare på bänken som Anelka Drogba Torres Kalou Malouda i vissa matcher så de blir för mycket. Om vi ska köpa Anfallare så ska vi sälja Anelka, tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Vi behöver inte köpa en enda anfallare till, även om vi säljer anelka för vi har talanger som Sturridge och Kakuta. Borini är även väldigt bra men har en känsla av att han kommer sticka när denna säsong tar slut.

  SvaraRadera
 4. Håller med föregående talare, ytterligare anfallare känns bara överflödigt. sälj Anelka, ta tillbaka sturridge, det räcker. med detta sagt så är dock både Lukaku och Taarabt mkt intressanta namn, både kan komma att bli riktigt duktiga. Varken Nasri eller Tevez känns aktuellt över huvud taget, och Bahebeck, så kommer det förmodligen dröja några år innan han är aktuell i a-laget.

  SvaraRadera
 5. - NEJ NEJ NEJ! Drogba lämnar inte! Hans agent sa ju att han skulle stanna! Han kommer inte gå någonstans så alla klubbar som är intresserade av honom kan drömma vidare! Nasri tror jag absolut inte vi kommer få se i Chelsea för Wenger har gjort det klart och tydligt att han vill förlänga kontraktet med honom! Sedan kan jag faktiskt inte tänka mig Tevez i Chelsea så Inter (som enligt italiensk media vill ha honom) får gärna köpa honom! Fast ska man tro Tevez agent så har argentinaren inte haft någon kontakt med italienarna så han kan faktiskt hamna var som helst.. Tror dock han stannar i City! Kram!

  SvaraRadera
 6. - Och hallå?! Sälja Anelka? Jag vet att han inte varit sig själv på sistone men vafan ge fransosen lite empati! Det ryktas ju att han kan göra en Henry men jag hoppas han stannar! Må låta sjukt men vafan det kommer kännas konstigt utan honom! Säg inte nej! Kram!

  SvaraRadera
 7. Om Chelsea satsar på en ny anfallare tror jag det skulle kunna va Lukaku eller Neymar, tror inte att Tevez hamnar i Chelsea!

  Tror inte heller att Drogba lämnar, men roligt att ta upp rykten :D Tror dock att Chelsea kommer sälja Anelka, har en sådan känsla!

  SvaraRadera
 8. En mittfältare som kan påverka matcher känns i nuläget mycket mer behövligt! Vill dock inte se att Chelsea blir som Man City och köper onödiga dyra spelare bara för att man kan. Köp hellre rätt spelare för rätt summa och utveckla ungdomsakademin och låt spelare som McEachran, Kakuta och Sturridge (som några va inne på tidigare) få ta ett större last och bli mer inhoppare kommande år än tidigare. Sälj Anelka, behåll Drogba. Kalou och Malouda vill jag ha kvar båda två för dom har många år kvar i kroppen och båda två är riktigt bra spelare och bra för laget utanför plan (särskilt Kalou).

  SvaraRadera
 9. Bra sagt Frank JR! Håller med dig!

  SvaraRadera