tisdag 3 maj 2011

Lampard och Terry tycker att Chelsea förtjänade vinsten mot Tottenham


Både Frank Lampard och John Terry anser att Chelsea förtjänade vinsten mot Tottenham. Den här turen som de flesta har pratat om och anser att Chelsea hade mot Tottenham tycker både Frank och Terry att laget förtjänade. Inom fotboll uppstår det oftast olika situationer som man inte alltid kan hålla med om. Vi får oftast läsa om hur Ferguson nästan alltid blir rasande på domarna efter matcher och anser att domarna dömer fel. Ibland vill man bara skrika ut genom TV skärmen och säga, snälla domaren, var inte på Uniteds sida! Alla lag har alltså tur och otur ibland, det gäller inte bara Chelsea.

Att ha tur har blivit en del av fotbollen, och man kan ha tur på olika sätt. Antingen har man tur genom att man lyckas göra det där viktiga målet, eller så kan man även ha tur genom att domaren kanske inte dömde rätt, men att ha tur behöver inte betyda att man inte presterade bra under matchen. Men jag känner att många har kritiserat Chelsea en aning för mycket efter Tottenham matchen, och jag vill bara säga att alla lag har tur någon gång, men när ens eget lag har turen med sig märker man oftast inte det, eller så vill man inte nämna det.


"Jag tycker att jag förtjänade lite tur. Efter vår prestation tycker jag att vi förtjänade det." - uttalade Lampard, vars mål blev bort dömt i VM 2010 mot Tyskland fastän det var över mållinjen.

Lampard tycker att Chelsea lyckades visa deras karaktärer i matchen genom all kämpande. Han förklarar att alla i laget kämpade till slutet, så, för Lampard spelar det ingen roll om vad folk säger om de två målen, för han tycker att Chelsea ändå förtjänade att vinna matchen på grund av allt annat.

30-åriga kaptenen kommenterade också vinsten mot Spurs och förklarade att Chelsea aldrig gav upp. Terry menade sedan att det är nu Chelsea har chansen att komma ännu närmare titeln efter att United förlorade sin match mot Arsenal.


"Jag tror att United vet att vi kan gå till Old Trafford och vinna."  - Terry

På tal om Terry vill jag återigen nämna att Tottenham matchen var hans 500:e match i Chelsea tröjan. Att spela en 500:e match som slutar med en vinst är nog det bästa han kunde ha önskat sig!

" Jag är väldigt stolt. När jag var 17,18 år gammal trodde jag aldrig att jag skulle komma där jag är idag. Jag är jätte glad, och jag har haft en mycket bra tid med supportrarna, dessutom jag är glad över att jag har spelat 500 matcher. Jag hoppas på att jag ska spela en massa fler matcher för Chelsea. Jag har tre år kvar på mitt kontrakt, och mitt mål är att spela de tre åren." - sa kaptenen glatt efter hans 500:e match.


/ Rukksar

9 kommentarer:

 1. - det tycker jag också ;) puss vännen!

  SvaraRadera
 2. På tal om rykten så tycker jag att det känns som att King Carlo sitter säkert som tränare nu i och med den starka avslutningen. Jag ser ingen anledning att göra sig av med honom efter säsongen. =)

  SvaraRadera
 3. Braa Hoda, Puss vännen :D

  Isac, jag kan bara hålla med dig helt och hållet! I år har Ancelotti visat vilken super tränare han är, och honom ska vi ha kvar! ;)

  SvaraRadera
 4. Förvisso är Ancelotti bra, men det går inte att undgå hans missar i vissa matcher. Torresproblemet anser jag inte vara hans fel någonstans, däremot svackan vi hade borde vi ha kommit ur mycket tidigare. Champions League spelet var väl som förväntat ungefär, det var nästan 50/50 vilka som skulle gå vidare av Manchester och Chelsea. Dock har Chelsea's spel inte varit lika övertygande som tidigare år, man kan inte beskylla tränaren på allt men han är en stor del i det. Jag är inget stort fan av att byta tränare och det vill jag även inte heller göra med Ancelotti för han är en riktigt kompetent tränargestalt.

  SvaraRadera
 5. Ancelotti kan inte göra så mycket. Tyvärr är det Abramovich som styr. Se vad som hände med Mourinho, han ville inte spela Shevchenko och fick därmed sparken. Dock är Torres en annan spelare och jag hoppas verkligen han presterar nästa säsong.

  Hejdå Drogba, seriöst bryr jag mig inte så värst då han börjat diva sig. In med Falcao/Tevez.

  SvaraRadera
 6. Det är sant, Torresproblemet är inte Ancelottis fel, det är mer att Abramovic vill att han ska spela, och jag tror inte Ancelotti har något val där.

  Dock är det starkt gjort av Ancelotti efter att ha lyft upp laget till andra plats, men att komma ur svackan tidigare skulle ju lugnt vara mkt bättre.

  Jag hoppas Abarmovic tänker efter nästa gång har gör ett beslut..

  SvaraRadera
 7. Att Roman bestämmer laguppställningar tror jag inte så jättemycket på och ifall det är på det viset så lär Carlo vara van då han haft en viss Berlusconi över sig.. det var nog värre.

  Att säga hejdå till Drogba som har legendstatus i klubben är pinsamt och speciellt att vilja ersätta honom med den pengak**aste spelaren i fotbollseuropa. Drogba har helt klart mer att ge, Världsklass!

  SvaraRadera
 8. Jag tror ändå att Torres är någon som Roman helst vill ha i elvan, haha jao Berlusconi är ju inte världens mildaste människa, men jag tror ändå att en torressituation kan påverka Roman ganska mkt.

  Tkr absolut inte att vi ska säga hejdå till Drogba! Tycker som dig isac, han har mer att ge!

  SvaraRadera
 9. Visserligen håller jag med om att Drogba fortfarande är en världsspelare och hör hemma i Chelsea. Men vill han lämna och Chelsea lär få en rejäl peng så varför inte? Han har själv gått ut och sagt tidigare att han vill lämna.

  Förövrigt tycker jag Chelsea borde köpa en mittfältare. Gärna en bra kantspelare a la Nani. Bayern Munchen lär splittras då CL platsen känns borta så varför inte Ribery? Anelka lämnar säkerligen till sommaren och likaså Malouda, även om Malouda inte lämnar tycker jag att han har tappat en del. Vill gärna ha en spelare som kan göra sin motståndare på egen hand. Ancelotti har mycket att jobba med under sommaren, tänker då på Torres-Drogba. Visserligen har säkert Roman något att göra med i Torres-dealen men vilken tränare vill ej ha en spelare som Torres? Vi ska samtidigt ej glömma att Chelsea har varit på jakt efter denne i ett antal år.

  Tycker också att Ancelotti bör få fortsatt förtroende. Mourinho lär stanna i Madrid och Turkarna vägrar släppa Hiidink.

  SvaraRadera