söndag 8 maj 2011

För Ancelotti är det viktigt att Chelsea tar det lugnt och lägge märke till allt på planen.


Howard Webb ska döma matchen idag, och han är en av de bästa domarna i Premier League just nu. Under den senaste tiden har Ferguson klagat oerhört mycket på domarnas beslut, och det som jag tycker har varit orespektabelt av honom är att han har suttit och klagat på att Chelsea har haft tur med domarna de senaste tiden. Det känns som att han försöker manipulera alla fansen och förklara att Chelsea egentligen inte förtjänar att vara där de är nu. Under matchen kommer det så klart vara mycket fokus på hur domaren dömer Chelsea, och detta kommer uppstå på grund av Fergusons uttalanden, min största skräck är att domaren kanske helt enkelt "glömmer" att döma Untied på Old Trafford efter så mycket tjatande från Ferguson. Redknapp som mötte Chelsea klagade inte alls lika mycket som Ferguson har gjort fastän vi inte ens mötte dem, respekt till Redknapp! För Tottenham var det mötet minst lika viktigt som det var för United.

"Vi får den bäste domaren, utan tvekan. Men ett dåligt beslut är definitivt vår stora skräck." - sa den dramatiska Ferguson.

Nog snackat om den patetiska Ferguson, nu över till dagens match.


Ancelotti har meddelat att han måste se till att laget inte låter United kontra vilket han tycker Uinted oftast brukar göra. När de kontrar brukar de oftast använda Rooney men även Chicharito.

" Vi har så klart spelare som kommer att anfalla men även att kontrollera Chicharito och Rooney. " - uttalade italienaren.

Men Ancelottis största och viktigaste regel är att Chelsea måste hålla sig lugna och lägga märke till allt som händer på planen. Italienaren tycker att detta är den bästa möjligheten till att visa Chelseas karaktär som de inte kunde visa mot United i Champions League, men däremot lyckades de göra det i Premier League när Chelsea vann med 2-1 efter mål av Luiz och Lampard. Tillslut uttalade managern att Didier Drogba är i mycket bra form just nu, och jag är ganska säker på att vi kommer få se honom från starten.


Fransmannen Malouda känner att han är i form mer än vanligt. Han känner att han oftast har möjligheten till att göra mål samt skapar chanser, och för honom känns det jätte bra inför mötet för han vet att han kommer kunna prestera.

" Jag tänker inte på att jag ska göra flest mål denna säsong, men jag har iallafall gjort fler än vad jag lyckades göra förra säsongen, och jag försöker alltid att förbättra mig. " - sa Malouda glatt.

Precis som Ancelotti känner Malouda också att det är viktigt att ta det lugnt under matchen och inte oroa sig för mycket.

/ Rukksar

4 kommentarer:

 1. - stängde av matchen efter giggs mål.. orkar inte kolla mer /;

  SvaraRadera
 2. - menade såklart vidic inte giggs..

  SvaraRadera
 3. Marilyn.lfc8 maj 2011 19:17

  Chelsea kunde bättre! grymt besviken...

  SvaraRadera
 4. Yes, det där var inte den riktiga Chelsea tyvärr :( Är också väldigt besviken!

  SvaraRadera