fredag 1 april 2011

"Vi är redo för att spela" - Ancelotti

Carlo Ancelotti och David Luiz har lyckats vinna Barclay Premier Leagues pris för månaden mars! Kul att man äntligen lägger märke till Ancelotti igen, för han har faktiskt jobbat oerhört bra under de senaste matcherna. Det är inte lätt att ta sig från en dålig period till tredje plats i ligan, det kallar jag för grymt, och sen har vi ju Luiz som har varit fantastisk! Honom skrev jag redan om för några inlägg sen, så mer tänker jag inte kommentera om Luiz, förutom att jag vill säga grattis till båda två.

Som ni såg i videon så håller truppen på att träna för fullt inför matchen imorgon borta mot Stoke. Efter en lyckade mars månad så tycker bossen inte att det är omöjligt att vinna imorgon, och ännu är det inte klart om vilka två anfallare som kommer att få börja från elvan imorgon. En stor lättnad för Ancelotti är att truppen är skadefri och börjar komma i riktig bra form, även Benayoun som varit skadad i sex månader spelade för Israel här om dagen, och tränar jätte bra under träningen. Alex har också inte heller några problem längre, och tränar precis som Benayoun, men dessa två kommer inte att spela imorgon.
" Vi är redo för att spela. Under november, december var det en dröm när man tänkte att man skulle komma hit. Nu har vi möjligheten för att vinna och kämpa." - uttalade Ancelotti

Stoke har däremot två spelare som inte ser ut att vara i form, och dessa är anfallaren John Carew och målvakten Thomas Sorensen. Stokes manager kommer antingen få välja mellan Jon Walters och Kenwyne Jones eller kanske också låta den jamaikanska Ricardo Fuller få spela som gjorde mål mot Newcastle för två veckor sen.

Såhär har det sett ut för Tony Pulis lag under mars månad:

Arsenal 1-0 Stoke
Stoke 1-1 West Brom
West Ham 3-0 Stoke
Stoke 2-1 West Ham
Stoke 4-0 Newcastle

Stoke som inte har lyckats vinna över Chelsea i de sju senaste matcherna kommer tror jag göra allt för att vinna, men det kommer The Blues också göra, det är jag säker på! Men Stoke som är bra på att göra mål under andra halvlek måste stoppas under första halvlek, genom att Chelsea gör mål under första halvlek och säkrar en vinst fastän om Stoke skulle lyckas göra mål sen. Sist Chelsea mötte Stoke var den 28:e augusti och The Blues vann med 2-0 på hemmaplan.