lördag 16 april 2011

Torres från start igen?

Ancelotti har pratat om att han inte vill börja med långbollar, och idag uttalade han att det är Drogba som är bra på att ta emot långbollar eftersom han har styrkan. Så eftersom han har uttalat detta så känns det som att vi återigen kommer få se Drogba som börjar komma i form på bänken. Ancelotti vill börja med passningspel och då tror jag att han ser Torres som en lösning. Beslutet kommer fattas en timme innan matchen, så inget är säkert ännu.

" Chelsea byter inte spel för att Drogba spelar längst fram eller för att Torres gör det." - uttalade Ancelotti idag.

Enligt italienaren ändras inget, utan Chelsea vill bara spela med båda anfallarna. Ancelotti har även sagt att det är svårt att döma anfallarna från matchen mot United. Han tycker att första och andra halvlek inte är likadant, så därför kan man alltså inte säga något om deras prestation. Jag får en känsla av att bossen vill säga att Drogba inte spelade bättre? Jag är förvirrad...Han har även sagt att i första halvlek är det svårare eftersom att motståndarna är piggare, men att de blir tröttare i andra halvlek. Så idag uttalade Ancelotti även att han inte tyckte att det var något fel i hans elva och taktiker mot United.

" Efter matchen kunde man säga att Fernandos prestation inte var så bra, men det spelar ingen roll, han jobbade och Vidic och Ferdinand jobbade hårt emot honom." - Ancelotti

Florent Malouda som gjorde två mål mot WBA när laget vann med 6-0 kommer ihåg att det var en solig och fin dag den dagen, men han kommer även ihåg att det inte var en lätt match, utan WBA jobbade hårt och spelade bra fotboll. Wingern uttalade idag att det här är en oerhört viktig match, och det enda som kan göras idag är att vinna, nu när de har bästa chansen medan City möter United i FA-cupen idag.

" Vi måste vinna alla matcher, och hoppas på att de andra lagen tappar poäng."- Malouda