fredag 15 april 2011

Är detta sant eller falskt?


Enligt Aftonbladet så sprang Fernando Torres bara 5 112 meter när Chelsea mötte United i tisdags och åkte ut ur tävlingen. Enligt statistiker från Champions League hann anfallaren bara löpa 5 112 meter innan han byttes ut efter första halvlek medan Uniteds målvakt, Van der Sar löpte 5 176 meter under samma match. Det är svårt att tro att vår nya anfallare faktiskt sprang mindre än Uniteds målvakt som för det mesta bara står framför hans mål, så frågan är, stod Torres också still som målvakten?

Vi får hoppas att han inte gör samma sak imorgon då Chelsea möter West Bromwich, för jag kan tänka mig att Ancelotti inte kommer bänka anfallaren imorgon, utan ett stort mål för Ancelotti är nog att se till så att Torres lyckas göra hans första mål så snabbt som möjligt. Okej, jag tror inte att Ancelotti går runt och tänker på det hela tiden, men jag tror att en aning press kommer från Abramovic som säkerligen har sagt till Ancelotti att låta Torres få spela så han åtminstone gör ett mål innan säsongens slut.

" Vi måste tro. Torres är en fantastisk värvning, inte bara för nutiden utan också för framtiden, så att döma honom är inte rätt. Vi måste vänta, han är en fantastisk spelare, han befinner inte sig i en bra moment, men han kommer att bli en fantastisk spelare för Chelsea." - sa Ancelotti som är bland många i Chelsea som har visat stöd till Torres med varma ord.

Jag tycker att det är bra att de kommenterar Torres på ett snällt sätt, för vem vet, han kanske lyckas göra mål efter alla snälla kommentarer som höjer hans självförtroende? Men en sak vill jag kritisera när det gäller Ancelottis kommentar, och det är att han sa att vi måste vänta. Nej, Chelsea kan inte vänta, Chelsea behöver mål, och det är just därför vi satsade på Torres, så ordet "vänta" skulle jag nog inte ha sagt om jag var Ancelotti. Så därför hoppas jag från djupet av mitt hjärta att Torres faktiskt nätar imorgon, för nu är det dags efter elva startade matcher! Det är en viktig match imorgon.

Imorgon gäller det att vinna, och nu ska vi verkligen passa på att vinna eftersom Manchester City förlorade mot Liverpool med 3-0 vilket gör så att vi kommer ha en mycket säker tredje plats om vi får tre poäng imorgon.

Ancelotti har meddelat att:
 • Ramires inte kommer vara med
 • Alex inte kommer vara med, men att de båda är tillbaka mot Birmingham om allt går som tänkt. 
 • Det är inget seriöst, utan bara lite muskel problem. 
 • Torres är inte glad för att han inte har kunnat göra mål.
 • Det inte kommer vara ett lätt möte imorgon.
Jag tycker att det här mötet kommer bli intressant, och en stor anledning till att jag tycker så är för att Albion faktiskt tränas av Liverpool före detta tränare Roy Hodgson som inte alls lyckades få en bra säsong med Liverpool. Chelsea har alltså inte mött West Bromwich efter att Hodgson tog över laget. När Hodgson tränade Liverpool så befann sig Torres också där, så vi kan säga att båda hade en ganska så grå start på Anfield. Hodgson tror att Torres snart kommer näta för Chelsea, för det ser han genom hans hårda jobb, men det får han helst göras efter matchen imorgon sa han. Dessutom nämnde han även Ancelotti och sa att han tycker om italienarens jobb och att han är en erfaren manager. 


WBA Spelaren Chris Brunt har uttalat att Albion har en bra form och att det går bra för laget. Laget har självförtroende och kommer försöka att vinna imorgon. Fastän Chelsea lyckades besegra West Bromwich med 6-0 på Bridge tidigare under säsongen så tror inte Brunt att detta kommer påverka han och hans lagkamrater stort. Chelsea var deras första match denna säsong den 14:e augusti och de förlorade alltså med 6-0. 

Under månaden april har laget haft två möten i Premier League och dessa är mot Liverpool hemma som de vann med 2-1 och Sunderland borta som de vann med 3-2. WBA ligger tia och har 39 poäng just nu. 


Chelseas Anelka ser framemot mötet och hoppas på att han gör mål imorgon. Han hoppas på att laget åtminstone stannar på tredje plats i ligan innan säsongens slut, och för att kunna göra det så vet han att laget måste vinna imorgon.

" Det skulle vara en bra avslutning om vi hamnade på andra plats tillslut. Det värsta för oss som ändå skulle vara okej är om vi slutade på tredje plats, för vi vill vara med i Champions League utan extra matcher." - uttalade fransmannen Anelka

/ Rukksar

5 kommentarer:

 1. Tror faktiskt att Chelsea kmr i form snart (kanske imorn.)och jag tror att vi kmr vara bäst i London efter säsongen! :D

  Go Chelsea!
  Go Torres!

  Grejen med Torres - VDS saken är att om Torres nu skulle ''stå stilla'' andra halvleken om han skulle spelat den så skulle han legat på 10k+ vilket är normalt för en forward, Är faktiskt sjukt trött att alla ska snacka om detta.

  SvaraRadera
 2. Jaa Chelsea kan alltid komma igång ;)

  Tyckte att det var lite roligt, för förr sncakdes det mkt om att Zlatan hade sprungit typ 1 km mer än målvakten, och nu det här :P Undrar vilka det är som sitter o räknar ut hahah, men lite roligt var det iaf! :)

  Torres kommer göra mål innan säsongen, det tror jag verkligen har kmr göra!

  SvaraRadera
 3. Bara jag som märkte att skillnaderna mellan torres och drogba på träningen, drogba kanske bara var fokuserad men den enda torres pratade med var benayoun.

  SvaraRadera
 4. 5 112 meter är mer än godkänt. Chicharito som hyllas för sin löpvillighet sprang 9 200 på hela matchen.. alltså gör aftonbladet än en gång bort sig.

  Drogba sparang 5000 meter på sin halvlek, alltså mindre än Torres.

  SvaraRadera