måndag 25 april 2011

"Luiz är en galen kille men en underbar kille att umgås med" - Mikel


Idag tänkte jag börja inlägget med med det här roliga klippet. Jag vet inte varför han gör så, och jag vet inte hur Lampard eller Torres kan hålla sig för skratt, för om jag skulle stått där skulle jag varit gone för länge sedan. Antingen skojar Luiz, eller så försöker han visa att han förstår allt Lampard och Torres säger, hahaha! Kolla på David Luiz hela tiden, och sedan ska ni kolla på videon igen och då ska ni lägga märke till Lampard och se om han råkar skratta ibland eller inte. Hahaha, enjoy!


Efter att ha sett videon får jag en uppfattning om att David Luiz är den här typen som skojar med alla. Enligt Mikel är Luiz den galna typen, då menar han på ett skojigt sätt så klart.

" Vi är födda samma dag men vi är inte så lika varandra. Han är galnare än vad jag är! Vi uppför oss inte alls på samma sätt, han är en galen kille men en underbar kille att umgås med"- berättade Mikel skrattande.

Samtidig passade Mikel även på att hylla nykomlingen då han förklarade att Luiz jobbar hårt för klubben, och att han kan umgås med alla. Luiz är alltså en rolig och skön snubbe som jag jätte gärna skulle vilja umgås med och skratta lite med! 

Men nu över till lite seriösare snack, och då tänkte jag ta upp lite kommentarer från Lampard och Malouda efter matchen mot West Ham. Lampard såg till att göra ett mål i matchen, och som tidigare nämnt tycker jag att vi ser en Lampard som är i form. Frank själv tycker att Chelsea hade flest chanser under  matchen vilket betyder att han också har insett att laget och han är i form, och han förklarade även att han är glad över det första målet i matchen som han gjorde. 


Lampard var också väldigt sugen på att kommentera Torres som alla har gjort under de senaste dagarna efter hans efterlängtade mål, och Lampard är precis som alla andra väldigt glad över att anfallaren äntligen har gjort hans första mål. 

" Ingen är gjord utav sten och saker och ting påverkar oss på små sätt. Jag brukar bli påverkad när jag inte gör mål under några matcher." - sa Frank när han försökte förklara hur Torres har känt sig under den tiden när han var mållös i Chelsea.

Frankie tror att vi kommer få se en mycket bättre Torres framöver, och då menar han även nästa säsong. Mittfältaren menar att man inte kan ändra en spelares kvalité, och speciellt inte en värd klass spelares kvalité så som Torres. 


Fransmannen Malouda lyckades också göra ett mål mot West Ham, och det var hans 14:e mål för säsongen. Malouda har på sistone sett mycket vass ut och han förklarade att han äntligen känner att han och laget börjar komma i form och att det enda de måste fortsätta med är att vinna alla matcher. 

" Om jag ska vara ärlig så kommer det vara svårt att vinna titeln. Det enda vi vill nu är att vinna alla matcher vi har kvar att spela, sen vet man inte vad som händer." - förklarade fransmannen

Tillslut passade också Malouda på att hylla Fernando Torres: 

" Det första målet är alltid mycket viktig och man kunde se hur glada alla var. Det var mycket glädje. Det är jätte bra för hans självförtroende, och vi kommer få se flera mål från honom före och efter denna säsong avslutas."- sa Malouda tillslut. 

/ Rukksar

3 kommentarer:

 1. Luiz verkar helt klart vara en grymt härlig spelare i truppen, det är något som är otroligt viktigt! Kolla på Ferreira, han är kanske inte håller Chelsea-mått men vilken grym truppspelare han är! Värmer bänk nästan hela säsongerna men öppnar inte munnen och det är väldigt viktigt med lojala spelare som sprider stämning inom laget, likaså Bosingwa och Kalou, dem två verkar också vara två riktiga skojare som sprider glädje inom laget!

  Torres kommenterade också detta i en intervju för några veckor sedan, Han sade att stämningen och atmosfären i Chelsea var fantastisk och spelare hade mer personliga förhållanden med varandra än i Liverpool, allt var mer skämtsamt här i Chelsea och mer allvarligt i liverpool. Sånt är skoj att höra! :)

  SvaraRadera
 2. Robin Van Tran25 april 2011 23:09

  LUIZ! <3

  SvaraRadera
 3. Håller med dig anonym! mycket bra kommentar, du tog upp viktiga saker!:)

  Och jag måste hålla med Torres där, det är ngt speciellt med Chelsea spelarna dem är så öppna och vänliga. Älskar det! Tänk er hur det skulle vara att jobba med dessa spelare varje dag! DUNDER!

  Robin- Luiz är underbar, man vill ju lära känna sådana fantastiska roliga människor!

  SvaraRadera