tisdag 26 april 2011

Fortfarande osäkert om Essien spelar under helgen


Som ni vet så skadade sig Michael Essien under matchen mot West Ham, och nu har det äntligen meddelats om vad som egentligen har hänt med mittfältaren. Det är så att han hade lite problem med senan ovanför hans knä under matchen. Mittfälttaren har skannat hans knä, och det har inte visat några större skador. Fortfarande är det inte säkert om Essien kan spela under helgen, men han kommer undersökas under veckan igen. Här kan ni se hur det såg ut när Essien skadade sig, och även höra lite nyheter om reservlaget som vann över Aston Villa med 2-1.


Jag tänkte också ta upp lite om hur det går för våra utlånade spelare i detta inlägg. Låt oss börja med Daniel Sturridge. Vi vet att Sturridge har fått en riktig bra start i Bolton och lyckats göra flera mål. Hans senaste mål gjorde han mot Arsenal som jag tidigare skrev om i ett annat inlägg. Målet gjorde han med pannan, och detta var hans tredje mål i två matcher, och den andra matchen som han nyligen nätade i var mot West Ham. Bolton som åkte ut mot Stoke i FA cupen saknade Sturridge så där förblev han mållös, men anledning till varför han inte fick delta var för att han tidigare redan hade gjort det med Chelsea. Sammalagt har anfallaren lyckats göra sju mål i nio matcher för Bolton sedan han började spela för Botlon vid slutet av januari. 


Gael Kakuta har nyligen fått spela i Fulham tröjan tre gånger. I de två senaste matcherna har han fått 45 minuters speltid i varje match då de mötte Everton och Wolves. Fransmannen lyckades få spela 90 minuter mot Manchester United när Fulham förlorade med 2-0 för drygt två veckor sedan. 

Michael Mancienne har varit skadad en lång tid, men för första gången efter fyra månader kunde han ta sig till planen igen, och i lördags fick han 30 minuters speltid när hans Wolves mötte Kakutas Fulham. Matchen slutade 1-1. 

Jeffrey Bruma har nyligen haft det jätte roligt i Leicester City efter att han lyckades göra två mål i måndags som mittfältare. Sven Göran Erikssons sida vann tillslut med 4-2 över Watford. Patrick van Aanholt befinner sig i samma lag som Bruma, och vänster backen kom tillbaka efter en skada när Leicester mötte Middlesbrough den 2:a april. Patrick lyckades sedan göra hans första mål för Leicester i hans andra match efter skadan när de mötte Burnley och vann med 4-0. Nu har vänster backen lyckats spela 11 gånger för Leicester. 


Den italienska anfallaren Fabio Borini har nu lyckats göra sex mål i sju matcher efter att han gjorde hans debut för Swansea den 19:e mars. 20-åringen lyckades göra två mål i en match för andra gången i måndags mot Ipswich. 

                                                         ***


/Rukksar

4 kommentarer:

 1. Kul att det går bra för våra Unga!

  SvaraRadera
 2. - Ah läste också imorse att han är ett stort frågetecken inför matchen i helgen men håller såklart alla tummar och tår så han är med! Läste även att Ancelotti kan peta Torres inför Tottenham-mötet och är det bara jag som tycker att det är lustigt med tanke på att han nätade in sitt första mål förra helgen? Haha well well.. Ancelotti är speciell och på tal om Ancelotti.. har du hört att Hiddink ryktas vara tillbaks till Chelsea? Fan vad sjukt!

  SvaraRadera
 3. Egentligen är det Drogba som är i bäst form nu, så det skulle vara oerhört tråkigt om han petade Drogba istället för Torres som vi alla vet inte är i samma form. Jag vill fortfarande se Drogba från elvan! :)

  Hörde om Hiddink för några veckor sen, men har hört att Turkiet vägrar att släppa honom, så får se hur det blir med honom! OM Ancelotti lämnar skulle jag gärna vilja ha Hiddink tillbaka :)

  SvaraRadera