tisdag 5 april 2011

Kapten Terry kommenterar lagkamraten Drogba


Idag berättade kapten Terry att han ser framemot stor mötet som äger rum på Stamford Bridge imorgon och att laget kommer göra allt för att få ett bra resultat. Som kapten har han ansvar för att se till så att lagkamraterna samarbetar, koncentrerar sig och så allt fungerar på planen, men dessutom kan han även se till så att lagkamraterna mår bra och även kommentera dem. Terry tog initiativet och kommenterade Didier Drogba som äntligen lyckades göra mål mot Stoke under helgen.

" Vi förlorade aldrig Didier, han presterade alltid."

Kapten Terry förklarar sedan att det alltid är svårt för anfallarna när de inte gör mål på grund av alla kommentarer de får fastän de kanske ändå presterar på ett annat sätt. Samma sak tycker han med Torres som inte lyckats göra mål ännu. Terry berättar att Drogba alltid har sett till att sprida passion i omklädningsrummet och på plan, och dessutom har han lyckats göra fina assister, så därför tycker inte Terry att det är rätt att kommentera Drogba på ett dåligt sätt bara för hans ganska mållösa säsong.

" Vilket fint mål han gjorde mot Stoke." - sa Terry glatt om Drogba tillslut.

Som tidigare nämnt, är det dags för mötet mot United imorgon, och såhär kommenterade Terry angående matchen:

" Det är en stor match på Bridge mot United framför våra fans, och förhoppningvist ska detta vara nyckeln till vinsten."

 • Alex missar matchen.
 • Josh McEachran missar matchen.
 • David Luiz får inte spela.
 • Lampard spelar hans 500:e match imorgon.
 • 10 spelade hemma matcher för Chelsea mot United utan förlust! 
/ Rukksar

11 kommentarer:

 1. Detta betyder att Benayoun tar Josh plats på bänken?

  SvaraRadera
 2. Verkar så! inget de har sagt än, men det tror jag.

  SvaraRadera
 3. Vad tror du själv? Själv har jag tippat 1-0 efter mål av Didier DROGBA! Och borta blir det 1-1 efter att Torres kvitterar i 93 minuten! :)Det vore drömmen.. :)

  SvaraRadera
 4. Jag tror att det blir jämna matcher både på Bridge och Old Trafford, men jag tror att Chelsea vinner hemma med typ 2-1 eller 1-0. Borta mot United blir det antingen oavgjort eller förlust med 1-0. har en känsla av att det blir straffsparkar :(

  SvaraRadera
 5. jag tror att Drogba nätar!

  SvaraRadera
 6. Rukksar, tror du Torres kommer att få starta ?

  SvaraRadera
 7. jag har en känsla av att han kommer göra det, ja. Tror att det kan bli Torres och Drogba.. eller så är jag helt ute och cyklar. vad tror du?

  SvaraRadera
 8. Vidic och Ferdinand drömmer ju mardrömmar om Torres och Drogba var grym i senaste matchen och är oftast bra i stora matcher!

  SvaraRadera
 9. Vi får hoppas på att Torres gör hans första mål idag, för idag behöver Chelsea göra mål! Ja, vissa spelare brukar komma igång när de kör stora matcher.

  SvaraRadera
 10. Jag hoppas att Torres startar, Men Drogba ska verkligen starta, han har bäst målform av anfallarna. Hoppas också att Torres gör mål, min favorit spelare .

  SvaraRadera
 11. Jaa Dorgba har det just nu, synd att det kom så sent!

  förstår att du vill att din favvo spelare ska göra mål, håller tummarna för Torres!!

  SvaraRadera