måndag 4 april 2011

Ett historiskt krig börjar på onsdag mellan de blåa och de röda


Ju mer dagarna går så kommer vi närmare stor mötet. Ett möte där alla United fans och Chelsea fans kommer sitta framför tv:n eller på Stamford Bridge med stora ögon och hög koncentration, för det här mötet är en revansch, en revansch för den gråa regniga kvällen då Terry fällde sina tårar. Den här gången ska de få tillbaka, den här gånger är det seger för de kungsblåa London laget Chelsea, med en krigande kapten som kommer leda hans trupp till ett krig mot Vidics röda trupp. Bossarna kommer sitta på varsin plats och skrika ut taktiker och hoppas på det bästa för deras krigare som de har tränat ordentligt från djupet av deras hjärtan. Det går inte att förlora kriget, det går bara att vinna kriget, det här ska bli historia.

" Om våra spelare tänker på matchen i Moskva blir de inte glada. John Terry är inte glad över det han förlorade där, inte de andra spelarna heller, och detta kan vara en bra motivation för oss." - Carlo Ancelotti


Carlo har tidigare mött United i Champions League med hans föredetta klubb Milan, och ena gången lyckades han vinna hela tävlingen. Enligt italienaren är det viktigt att man har tidigare erfarenheter, och Ancelotti vet att United är ett lag som har erfarenheter, traditioner och historia. I Champions League är det viktigt att man just har tradition och historia, för det är det som kan göra så att ett lag kommer långt i tävlingen. Anledningen till varför Milan har vunnit tävlingen så många gånger är för deras tradition och samma med United, tror Ancelotti. 

" De har fantastiska spelare och en fantastisk manager, men historian och traditionen är också en styrka för laget." - förklarade Chelsea bossen.

Men det här betyder inte att Chelsea inte har någon styrka. Chelsea har fantastiska spelare och en fantastisk boss, dessutom har laget styrka från 2-1 vinsten mot United. Carlo förklarar att Chelsea startade matchen med en fantastisk kondition, och spelade med 100%, och det kommer de också göra på onsdag!

" Vi kommer möta United med självförtroende, vi spelar bra mot United, speciellt på hemmaplan." -förklarar Cech som kommer ha en stor roll på onsdag.


Cech förklarar att Chelsea känner United väl, och det anser han som en stor fördel. Chelsea kommer alltså inte uppleva något nytt på Bridge eller på Old Trafford. Dessutom vann Chelsea på Old Trafford sist, så det gäller att köra samma stil.

" Vi är i kvartsfinal. Det är här vi ville komma. Det är synd att vi inte är i samma position som vi ville i ligan, men vi ligger bra till i Champions League, och vi hoppas på att vi går vidare." - sa Petr slutligen. 

                                                  ***
Chelseas yngre krigare lyckades vinna mot Blackburn med 2-0. Målen gjordes av Milan Lalkovic och Gokhan Tore.

/ Rukksar

4 kommentarer:

 1. OJOJ VAD JAG ÄR TAGGAD!!!

  KÄMPA CHELSEA!!!!!!!  tips: 1-0 på Stamford Bridge och 1-1 på Old Trafford! :)

  SvaraRadera
 2. - åh du anar inte hur länge jag sett fram emot den här matchen! har räknat dagarna och nu när man är närmare än någonsin känner mig så jävla pirrig i magen! åh det är så jävla svårt att tippa på den här matchen men jag hoppas från djupet av mitt hjärta att chelsea vinner! äckelunited får fan inte vinna! come on blues! make me proud! kram vännen!

  SvaraRadera
 3. Blev länkad hit via Chelseas officiella hemsida, imponerande tjejen!! :D Keep up the good work! ;)

  SvaraRadera
 4. Anonym, det där låter niice ;)

  VI SKA INTE GÖRA NGN BESVIKEN HODA, förutom United fans dåra hihi ;) KRAM!

  Hahaha naw tack Mezini, verkligen glad att de har bloggen där :D

  SvaraRadera