onsdag 13 april 2011

Chelsea ska försöka ro båten till säkerhet


Fotboll har blivit svårare och svårare genom tiderna, och flera lag har kunnat lysa upp med nya fantastiska spelare och taktiker med fantastiska managers. Nu kan ett lag alltid inte vara säker på om vad som händer näst, för inom fotbolls världen kan allt helt plötsligt vända. Chelsea som hade en oerhört lyckad start denna säsong fick förhoppningar om att vinna årets liga titel. I de första matcherna i början av säsongen bjöds det på samma gamla Chelsea som vann dubbeln, men sen hände det något. Något förstörde strukturen i klubben, och vi såg en Chelsea falla ner från toppen ända ner till femte plats. Det var dock inte bara ligan som gick snett, utan cupen som laget också drömde om att vinna igen suddades bort när laget åkte ut mot Everton, och i tisdags förlorade laget ännu en titel vilket var den sista men inte den minsta titeln som laget hoppades på att vinna för första gången. I år fick Chelsea återigen inte uppleva Champions League finalen efter att ha åkt ut mot den farliga United som i år har varit oerhört vassa. Det här är säsongen som Chelsea lär sig en läxa ifrån menar målvakten Cech. Genom denna säsong får klubben en blick över hur resultatet blir om man tappar en aning balans i truppen.

" Vi vinner tillsammans, vi förlorar tillsammans. Vi är alla i samma båt och vi alla kommer försöka att ro båten till säkerhet. Vi spelar inte bara för bossen eller ägaren, utan vi spelar för hela klubben. Vi spelar för alla supportrar runt om i världen, alla personalen i klubben och alla som är involverade med Chelsea." - uttalade Petr Cech efter att ha sagt till Abramovic att tro på Ancelotti, eftersom Cech vill ha kvar Carlo som tränare för Chelsea.


Champions League gick dock gått ganska så bra för Chelsea, men enligt Cech uppstod problemet när de mötte United vilket vi alla nu kan se och hålla med om. Cech tror att Chelsea hade otur i den första matchen mot Fergusons lag i CL men samtidigt säger Petr att United förtjänar vinsten på grund av att de helt enkelt vann båda matcherna. Men nu när vi ändå inte kan vinna denna efterlängtade titeln i år så är det bara ligan som Chelsea måste koncentrera sig mycket stort på. Cech har kommit fram till att om Chelsea lyckas vinna de sju matcherna som laget har kvar att spela så kommer Chelsea ha en stor chans för en andra plats i ligan, och då kommer laget kunna avsluta säsongen med huvudet uppåt.

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. Längtar tills nästa säsong, då Torres kommer vara i Chelsea från början. Och att DAVID LUIZ kommer får spela CL !

    SvaraRadera
  2. Chelsea har saknat Luiz i CL!

    SvaraRadera