onsdag 13 april 2011

Ancelottis kommentarer efter gårdagens förlust


Nu när vi är ute ur Champions League får vi vänta tills nästa säsong, och för att vi ska kunna komma med i nästa Champions League så gäller det att prestera i alla liga matcher som Chelsea har kvar. Det gäller alltså att vinna och befinna sig en bra position utan några risker. Förtroendet kan påverkas en aning hos spelarna, men jag hoppas på det bästa och att de ser framåt och kämpar tills domaren blåser av den sista matchen den här säsongen. Dessutom hoppas jag på att starelvorna består av spelare som förtjänar att börja från början för att det ska gå bra för Chelsea.Visst kan det kännas lite tråkigt när man bänkar en dyr spelare, men det känns ännu tråkigare när man bänkar en spelare som börjar komma i form och kan bjuda på mer kraft och fart i spelet.

" Vi är absolut besvikna men det här är fotboll och vi måste kunna se framåt för vi har andra matcher vi måste spela som vi kan vinna, för alla vill komma med i Champions League nästa säsong. "- sa den besvikna managern efter 2-1 förlusten på Old Trafford.

Ancelotti passade även på att förklara om varför vi fick se Torres från starten. Han tänkte att Torres har färdigheter och förmågor skulle vara bra för Chelsea. Men dock var detta inte ett lätt beslut för Ancelotti, utan han säger att det var ett svårt val om vem som skulle få spela på toppen. Varför Fernando sedan fick stiga ut från planen var för att Carlo sedan märkte att det behövdes mål, styrka, och tryck vilket Drogba sedan levererade.

" Drogba presterade väldigt bra i andra halvlek." - uttalade bossen

Men sedan var det ju även en annan situation som påverkade Chelsea stort och det är det röda kortet som Ramires sedan fick i andra halvlek efter Nanis protester, däremot hade Ancelotti inga protester mot situationen utan uttalade istället att han tycker att Ramires borde ta det lite lugnare efter att han fick det första gula kortet.

Såhär såg det ut under dagens träning efter förlusten:


/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar