fredag 18 mars 2011

" Vi måste fortsätta att vinna matcherna om vi ska vinna titeln." - Cech


När jag tänker på Chelsea-United får jag fram de hemska minnena när Chelsea förlorade finalen mot The Red devils. Det var hemska och sorgliga scener. En Chelsea fan kommer nog aldrig glömma bort John Terrys tårar efter att domaren blåste av och när Fergusons trupp sprang fram av glädje från nervositet och började fira över segern framför deras fans. Men nu är det vår tur, nu är det vår tur att vinna den där titeln! Den där titeln som alla fotbollslag strävar efter, den där titeln som Zlatan är ivrig om att vinna, den där titeln som vi var så nära om att vinna, den där titeln som ger mer prestige, den där titeln som alla frågar om när man säger att man är Chelsea supporter, den där titeln som väntar på att bli Chelseas. Den titlen heter Champions League titeln.


Men som Ancelotti säger, past is the past. Just det, nu ska jag försöka glömma det som hände 2008 och tänka på att vi faktiskt har vunnit över United de senaste matcherna!


Såhär uttalade Uniteds Chicharito efter lottningen: " Det är lite avancerat att vi spelar hemma andra matchen. Vi vet att det inte kommer bli lätt, men vi försöker att vinna alla matcher, och Chelsea är ett lag vi måste besegra." 

Drogba tycker att Champions League är en tävling då man måste lära sig mycket av det förflutna och utvecklas. Han säger att tävlingen handlar om detaljer, och man behöver även lycka för att vinna titeln. Ivorianen förklarar att Chelsea inte hade den lyckan förra året då de åkte ut mot Inter, men den här gången ska Chelsea försöka göra allt för att ha lyckan med sig. 


" Om du vill vinna Champions League måste du vinna över vilket lag som helst, så hur som helst var det ändå klart att vi skulle möta ett engelsk lag." - uttalade Chelseas målvakt Cech

Cech förklarar att Chelsea känner United väl och United känner Chelsea väl. Dessutom vet Chelsea vad som väntar på Old Trafford, United har vunnit över Chelsea några gånger, och Chelsea har vunnit över United några gånger säger 28-åringen. 

" Vi måste fortsätta att vinna matcherna om vi ska vinna titeln." - förklarade Petr

Det är trots allt inte bara Chelsea matchen som Petr ser framemot, utan han är även taggad över att se de andra matcherna som också ska spelas. En av matcherna som har tror kommer bli mycket spännande är Real Madrid - Tottenham. 

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar