fredag 18 mars 2011

Chelsea möter United i Champions League


Då var lottningen klar för kvartsfinalen, och vi möter alltså Manchester United. Vilken super match! Man tänkte ju innan att det kunde bli United, men att det skulle bli United tillslut var chockande! Jag kunde inte se på lottningen, men när jag hörde att det var mot United blev jag genast chockad och taggad. Nej, nu ska vi ta det här och gå vidare och vinna Champions League! Vi klarar av United, inget ska kunna stoppa Chelsea! Nu har vi tre möten kvar mot United, ett i Premier League och två i Champions League. Vi vet väl hur United spelar, och möter dem ofta, vilket är en stor fördel. Första mötet kommer spelas på Stamford Bridge den 6:e april och den 12:e april spelas matchen på Old Trafford.

Såhär ser hela lottningen ut :

Real Madrid - Tottenham
Chelsea - United
Barcelona - Shakhtar Donetsk
Inter - Shalke


De lag som går vidare tror jag är, Real, Chelsea, Barcelona och Inter. Vad tror ni? Om Chelsea går vidare, så möter vi Inter eller Shalke.


Kvartsfinal (5/6 och 12/13 April) 
Real Madrid - Tottenham Hotspur
Chelsea FC -  Manchester United
FC Barcelona - FC Shakhtar Donetsk
FC Internazionale Milano - FC Schalke 04
Semi-final (26/27 April och 3/4 Maj) 
1: Inter/Schalke - Chelsea /Manchester United
2: Madrid/Tottenham - Barcelona/Shakhtar
Final (28 Maj, Wembley) 
Vinnaren från semi-final 2 - Vinnaren från semi-final 1
/ Rukksar

4 kommentarer:

 1. - ahhh visste hela tiden att ni skulle få manchester united och blev faktiskt glad när ni fick dem! haha! är hundra procent säker på att ni kommer krossa dem ;) Go chelski!

  SvaraRadera
 2. Svår lottning för er del, men tror faktiskt att ni slår ut United.

  Har sagt det förut och säger det igen, din sida är verkligen good shit! ;) Jag tipsade tom. folk till den via mitt senaste inlägg! :)

  SvaraRadera
 3. Chelsea vinner med 1-0 på Stamford Bridge och klarar 0-0 borta på OT. Sen skräller Schalke mot Inter och vi krossar tyskarna i semi och självklart förlorar vi inte en CL-final i London, inte ens mot Barca!

  SvaraRadera
 4. Taack Patrik, du ska oxå ha beröm för din blogg! keep up the good work!! :)

  CHELSEA MOT FINAL!

  SvaraRadera