lördag 5 mars 2011

" Vi måste fortsätta att tro på oss själva" - Kalou


Under veckan åkte Salomon Kalou till Wembley där Champions League finalen har spelats sex gånger, och det är där finalen ska spelas det här året. Där fick Kalou även posera med den officiella final bollen som Adidas har gjort och Champions League trofen. Efter att ha varit där kan Kalou känna hur känslan skulle vara att få spela finalen på Wembley med Chelsea supportrarna runt om kring planen.

" Jag älskar att spela på Wembley. Det är en bra arena, men otrolig bra atmosfär, dessutom är det ett speciellt ställe för oss." - uttalade Kalou

Kalou berättar att det alltid har gått bra för Chelsea varje gång de har spelat på Wembley. Chelsea har lyckats spela bra matcher och dessutom vunnit. För att kunna spela på Wembley i finalen måste grabbarna tro på deras färdigheter, och tro på att de kan vinna. Chelsea måste kämpa i båda tävlingarna, fastän det kan vara väldigt svårt att vinna Premier League säger Kalou.

" Vi måste fortsätta att tro på oss själva" - Kalou

Essien tycker att laget lyckades visa att de fortfarande har glöd kvar, och det fick vi se mot United. Fastän United lyckades göra första målet så fortsatte Chelsea att kämpa på vilket tillslut resulterade oerhört bra. Efter vinsten har Essien kollat på matchens höjdpunker om och om igen, och varje gång han kollar så lägger han märke till fansen. Han ser hur fansen hjälper och hejar på laget, så därför vill han tacka fansen för det. Han tycker att det är underbart att fansen är med laget, eftersom det hjälper spelarna att få mer självförtroende och vilja.


" Tack för att ni tror på oss, och att ni är med laget."

Luiz som gjorde första målet lyckades visa fint spel, och Essien tycker att Luiz påminner mycket om Caravalho. Han tycker att hans hår, stil och underbara spel påminner om den föredetta Chelsea försvararen.

" Han kan göra mål precis som Riccy brukade göra, och hans första mål påminner om Riccys mål mot Manchester United när Chelsea vann med 3-0 på Stamford Bridge." - Essien

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar