måndag 7 mars 2011

En ganska så säker fjärde plats för The Blues


Tack för er underbara insats Wolves! Tack för att ni lyckades spela oavgjort mot Tottenham, och egentligen skulle ni även ha vunnit om domaren inte dömde bort målet! Wovles har lyckats spela oavgjort mot Spurs efter att resultatet blev 3-3. Om Tottenham skulle vunnit matchen så skulle Chelsea hamna på femte plats igen, och Spurs skulle ta ifrån fjärde platsen. Men nu när de förlorade poäng har Chelsea kvar fjärde platsen, och om The Blues lyckas vinna imorgon så kommer vi ha en mycket säker fjärde plats. Det var ju synd att Man City vann deras match efter att Wigans målvakt Al-Habsi inte kunde hålla kvar bollen! Så om Chelsea vinner imorgon kommer vi ha 51 poäng medan Spurs har 48. Nästa omgång möter vi alltså City och då gäller det att VINNA!

Men idag väntar ett möte mellan Blackpool och Chelsea, en kvällsmatch. Älskar kvällsmatcher, man får en annan känsla. Mittfältaren Frank tror att det här är en perfekt möjlighet för Chelsea att få tillbaka glöden vilket de redan har gjort, men att liksom visa att de kan hålla kvar den. Däremot vill han inte säga att Blackpool är världens enklaste lag att möta, nej, utan han är riktigt imponerad av deras spel.


" De har överraskat mig den här säsongen. Inte just nu men under början av säsongen var jag riktigt imponerad. De har överraskat mig med deras kvalite och hårda jobb. Det var väldigt kul att kolla på mötet mellan Pool och United." - Sa Frankie

Frank som har varit skadad ett tag känner att han är i god form igen och gillar även det defensiva rollen han har nu i 4-4-2 uppställningen. Han är väldigt van med den rollen, eftersom han också har spelat så för England, men det han gillar med Chelsea är att han ändå får vara lite offensiv om han vill.

" Nu är jag tillbaka för att prestera bäst. Jag mår bra nu." - sa Lampard glatt

Vi får hoppas på att vi ser en super lamps imorgon mot Blackpool. Såhär har det sett ut för The Pools under senaste matcherna (Chelsea är första mötet under mars):


Februari
Ons 2HWest Ham UtdPREM1-3 

Lör 5
AEvertonPREM3-5 

Lör 12
HAston VillaPREM1-1 

Tis 22
HTottenhamPREM3-1 

Lör 26AWolvesPREM0-4 Hemma på Stamford Bridge lyckades The Blues vinna över Pool med 4-0 under september månad, och Ian Holloway tror att hans sida lärde sig en stor läxa efter försluten.

" Chelsea var inte fantastiska under första halvlek på Stamford Bridge. Jag tror att de gjorde mål efter varje tionde minut. " - säger Holloway.


Ian tror att det fortfarande kan vara svårt att vinna över Chelsea, speciellt nu efter vinsten mot United. Han tror att laget har fått tillbaka självförtroendet och har mer vilja, och dessutom ser han Torres som ett hot. Sedan finns en annan stor anledning till varför Ian tror att Chelsea verkligen kommer kämpa för en vinst, och det är för att Liverpool lyckades vinna över United, vilket gör så att Chelsea fortfarande kan vinna titeln tror han.

DJ Campbell och Charlie Adam är två spelare som Blackpool kommer att sakna idag, men däremot kommer de att kunna välkomna försvararen Stephen Crainey. Eftersom att Campbell och Adam är två viktiga spelare så måste Pool ändra om deras spel lite grann, men ett plus är alltså att Crainey ser ut att vara i god form.


/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - nu när fjärdeplatsen är säkrad hoppas man att chelsea går om äckelcity!

    SvaraRadera
  2. Lugnt gumman, vi kommer lätt att förvirra mancinis trupp utan ngra som helst problem! ;D

    SvaraRadera