måndag 14 mars 2011

Torres får komplimanger av Chelsea legenden Dixon


Chelsea gamla legend Kerry Dixon passade på att hylla Torres häromdagen. Dixon som har gjort näst flest mål i Chelseas historia anser att Torres utför ett bra jobb fastän han inte har gjort hans första mål än. Före detta anfallaren tycker att det är bra att Ancelotti låter spanjoren få den speltid han får, och fastän han inte gör mål så presterar han ändå bra på andra sätt. Enligt Dixon spelar det ingen roll om vem som gör mål när det går bra för laget, han tycker att man fortfarande ska vara glad över att laget vinner matcherna och inte tänka på vem som har gjort mål och inte.

Dixon tycker inte att Ancelotti ska ändra om startelvan, utan det här är det bästa sättet att låta två anfallare få lära sig att samarbeta tillsammans. Kerry tycker om det sättet Torres rör på sig, och att Torres kan samarbeta tycker han syns klart och tydligt under matcherna. Nu ska vi bara vänta på Torres första mål för Chelsea, som Kerry tror att vi snart kommer att få se.


Kan det vara så att Dixon känner igen sig en aning hos Torres? Dixon hade också en ganska så seg start innan han tillslut blev en av Chelseas legender. Under säsongen 1984/85 lyckades han göra 24 mål i ligan, delade Golden Boot med Gary Lineker, och sammanlagt gjorde han 36 mål den säsongen om man räknar med alla andra tävlingar.

Nu håller vi tummarna för dig Torres! Show us a Dixon show!

/ Rukksar

3 kommentarer:

 1. - uh .. hur kan man hylla torres? fyfan säger jag bara! nej ska vara tyst innan dina läsare käkar upp mig! hahaha!

  SvaraRadera
 2. Jag ska inte käka upp dig men jag förstår och håller med om det Dixon säger. Jag tycker Torres tar bra löpningar och skapar ytor till sina anfallspartners. Jag tycker det är ett helt annat anfallsspel man ser nu när Torres har anlänt och jag gillar det!

  Sen kan man ju prata om hans bollmottagningar och att han är helt utan självförtroende men det är sånt som kommer att komma snart och förhoppningsvis hans första mål nu mot FCK!

  SvaraRadera
 3. Hahah Hoda!

  Det som Torres verkligen har gjort bra under den senaste tiden är att han faktiskt försöker. Han är på den plats han ska vara och försöker så att säga. Men eftersom självförtroendet är lågt går det inte som tänkt för honom. Han måste göra ett mål för att självförtroendet ska bli bättre.

  SvaraRadera