lördag 12 mars 2011

New Jersey Nets VS Toronto Raptors


Chelsea har vunnit ett pris! Det är så att laget vunnit pris i kategorin "hållbarhet" inom idrotten av People and Environment Achievement (PEA) Awards. Utmärkelsen brukar kallas för "The green oscar" och man firar alltså framgångar i miljöområderna, och cermonin hölls i centrala London. Chelsea fick en massa beröm av juryn, och priset togs emot av Simon Taylor som är chef för Chelsea foundation. Såhär uttalade han efter prisutdelningen:

" Vi är mycket stolta över att vi har lyckats hjälpa miljön. Att få det här priset av en sådan prestigefull jury är en stor hyllning till styrelsen, våra personal och Chelsea fansen."

                                                            ***


Här om dagen syntes några Chelsea spelare till när Amerikas NBA basket liga spelades på Londons O2 arena. Spelare från Chelsea var några av de alla andra fotbollspelarna som gick dit för att kolla på två härliga matcher. Den första dagen visade det sig att Didier Drogba var där med sina barn, och David Luiz och hans flickvän följde med Drogba. Det var New Jersey Nets och Toronto Raptors som mötte varandra, och Nets lyckades vina båda dagarna. Första kvällen slutade matchen med 116-103 till Nets, och nästa dag vann de med 137-136.


" Det var inte första gången jag åkte till O2 för att kolla på en basket match, men det var fösta gången jag såg en NBA säsong match, och man märker skillnaden mellan det här och en vänskapsmatch. Det var snabbare och mer fysisk." - uttalade Drogba som hejade på Nets. Drogba hejade på Nets för att han tidigare har tagit bilder och gjort videor med dem, dessutom känner han vissa spelare från det laget.


Dag två var Petr Cech där med sin vän från Tjeckien Jan Sebek, och reservlagets målvakt. Branislav Ivanovic, Patrick Van Aanholt, Nathaniel Chalobah och Aziz Deen-Conteh gick också dit.

" Det var en fantastisk match, jag gillade det oerhört mycket. Jag har aldrig sett en riktig match live innan. Man kan verkligen se vilken kvalité spelarna har." - sa Cech glatt efter en underhållande match.

Cech tycker att det är bra att kolla på olika sporter, och det var inte så länge sen han kollade på Tennis live, och även det tyckte han om jätte mycket. För inte så länge sen spelades det även NHL på samma arena, men däremot kunde Cech inte åka dit, men han hoppas på att de spelas här igen, och då ska han ta sig till O2. Precis som Drogba så hejade Petr också på Nets på grund av en bekant som spelar där, serben Sasha Vujacic.


                                                              ***


/Rukksar

6 kommentarer:

 1. Sounds Fun :D


  Vad tkr ni om att Roman är i Spanien?

  Hörde att han skulle värva Kaká och Mourinho.

  Själva tror jag inte att Mourinho kmr men kanske Kaká.

  SvaraRadera
 2. Jag vill absolut INTE se Kaka och det finns 1000 anledningar varför.

  Han e snart 29 år, inget framtidsnamn alltså.

  Kommer säkert kosta 250-350 miljoner och har en extrem lön.

  Kommer ta länge för honom att anpassa sig till PL och när han väl gjort det är han 30 +.

  Väldigt ofta skadad.


  Tveksam till Mourinho också.. ser hellre en återkomst av Hiddink. Kan också tänka mig Boas från Porto eller Shaktar Donetsks Mircea Lucescu.

  SvaraRadera
 3. men ska tillägga att jag INTE vill att Ancelotti lämnar efter säsongen men om han gör det så ser jag gärna något av dem namnen.

  SvaraRadera
 4. Hellre satsa på ngn som e yngre och har talang än Kaka! Det känns inte som att Mourinho kommer komma, men Hiddink skulle jag gärna vilja se efter Ancelotti, och då menar jag inte att jag vill att han ska sluta efter säsongen :)

  SvaraRadera
 5. På tal om mannen myten legenden Mourinho lär han ha sagt att han vill tillbaka till England.
  Källa: http://www.fotbollskanalen.se/1.2052700/2011/03/13/mourinho_england_ar_framtiden_for_mig

  Vet att man ska ta FK med en stor nypa salt, men det ska man väl o andra sidan göra med alla rykten? ;-)

  Angående Kaká så har Real M. gått ut med att man vill ha sålt honom i sommar och Roman sägs ha varit intresserad. Mitt eget tycke i Kaká är lite ömsom vin ömsom vatten, tackar inte nej till en spelare i världsklass, tackar inte heller nej till en begåvad ung talang.

  SvaraRadera
 6. Jag har alltid tyckt om Mourinho, och kommer alltid att göra det :D skulle absolut INTE skada om han kom till Chelsea igen :D

  SvaraRadera