onsdag 23 mars 2011

EM- kval för grabbarna


Nu på lördag är det dags för England att möta Wales med Terry som kapten igen. Lampard och Ashley Cole kommer också att vara med i Capellos trupp. England ligger på andra plats i Grupp G framför Montenegro som har tre poäng mer. Wales ligger på sista plats med inga poäng från tre spelade matcher. Nästa tisdag möter England Ghana i vänskapsmatch.

Petr Cechs Tjeckien har åkt till Spanien med vår målvakt där de ska möta Fernando Torres Spanien på fredag. Även Tjeckien ligger tvåa med sex poäng fast i Grupp I. På tisdag möter Tjeckien Liechtenstein. Efter  mötet med Tjeckien kommer Spanien att möta Litauen på tisdag.


Ivanovic kommer att ta sig till norra Irland med det Serbiska landslaget på fredag då de möter Belgrad. Matchen kommer vara oerhört viktig för Serbien så att de ska kunna gå vidare, Serbien måste alltså vinna. De ligger på femte plats i Grupp C, en poäng efter fjärdeplatsen som Irland har, och sex poäng efter Italien som är 1:a efter fyra spelade matcher. Nästa möte blir på tisdag då de möter Estland som ligger på tredje plats.

Malouda ska representera Frankrike som åker till Luxemburg på fredag. Deras motståndare ligger på sista plats just nu. Nästa tisdag kommer Frankrike möta Kroatien i en vänskapsmatch.

Zhirkov ska åka till Armenien med hans Ryska lag då de möter Armenien på lördag. Ryssland ligger på första plats i Grupp B, med nio poäng från fyra spelade matcher, medan Armenien ligger på andra plats med Irland och Slovakien, alla tre har sju poäng. På tisdag har Ryssland vänskapsmatch mot Qatar.

Israels kapten Benayoun är med i truppen nu på lördag då de möter Lettland i Grupp F, och på tisdag blir det match mot Gerogien. Israel har två poäng mindre än Gerogien och delar en fjärde plats med Lettland. Kroatien leder gruppen med 10 poäng.

Drogba och Kalou ska representera Elfenbenskusten nu på lördag då de möter Benin, medan Mikels Nigeria möter Etiopien nu på söndag. Det här är kval för " Africa Cup of Nations".

Både David Luiz och Ramires finns i Brasiliens trupp när de möter Skottland i vänskapsmöte på söndag i London.


/ Rukksar

1 kommentar:

  1. - vilken tur att du tar upp detta i din blogg så slipper man sitta och leta som en galning i alla möjliga fotbollssidor! haha keep up the good work! kram!

    SvaraRadera