torsdag 24 mars 2011

En liten trupp på Cobham


På Cobham var det inte lika många fotbollsspelare som det brukar vara, utan idag var det bara en liten grupp Chelsea spelare som tränade ute i det soliga vädret. Anelka, Essien och Bosingwa fick träna med spelare från reservlaget, och det här var ett mycket bra tillfälle för de yngre att visa deras talanger för Ancelotti.  De såg ut att ha det roligt i det soliga vädret!


Idag meddelades det att Chelsea lånat ut den 19-åriga målvakten Sam Walker till Barnet, och det gäller tills 7:e maj. Walker var med reservlaget då de vann FA Youth Cup och spelat sex gånger den här säsongen för reserv laget. Hans senaste match var 7-2 vinsten mot Blackpool.

Det har även bestämts om vilka reservlaget ska möta i semi finalen i FA Youth Cup, och det blir Manchester United. Första matchen spelas på Stamford Bridge den 10:e april och andra mötet på Old Trafford den 20:e april.


Idag gjorde Daniel Sturridge mål för Englands U-21:a då de mötte Danmark. England vann vänskapsmatchen med 4-0. Sturridge fick spela 87 minuter och Ryan Bertrand fick spela hela 90 minuter. McEachran kom in i den 67:e minuten, och Jack Cork i den 79:e minuten.

Här har ni en bild från dagens träning där England förberedde sig inför mötet mot Wales. På bilden ser vi vissa kvinnliga fotbollsspelare som spelar i FA Women's Super League. Dessa kvinnor var inbjudna och fick träffa spelarna och Capello under träningen./ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar