torsdag 17 mars 2011

Bossen är nöjd efter 0-0 matchen


Trots att det inte blev mål igår har vi ju ändå gått vidare, och det ska vi vara glada över! Chelsea hade ändå koll under matchen, de såg till så att besökarna inte tog över matchen, och gjorde mål. Chelsea hade en massa fina chanser och det är synd att dem chanserna inte blev mål. Jag gillade verkligen Chelseas snabba kontringar. Vackert!

" Förra året grät vi under den här tiden, men igår var vi glada, och nu kan vi glädja oss över det." - uttalade managern glatt efter gårdagens vinst.

Bossen är precis som mig, nöjd med Chelseas spel. Han förklarar att han är glad, och att han inte ville ta några risker. Han uttalar att Chelsea hade bra kontroll över matchen, dessutom jobbade de hårt när det gäller det defensiva spelet, och hade många chanser till att göra mål.

" Vi hade bra attityd, bra anda, bra speed när vi kontrade, många chanser och det enda vi saknade var ett mål." - förklarade Ancelotti


Ståle Solbakken förklarade att bästa laget vann och att han ändå är stolt över det hans grabbar gjorde. Han tycker att det är imponerande att de lyckades hålla kvar 0-0 tills slutsignalen. Däremot skulle han vilja se  hur spelet skulle påverkas om Köpenhamn lyckades göra mål via deras farliga frispark läge som träffade stolpen. Han tror att den psykologiska delen skulle kunna påverkas.

" Chelsea var det starkare laget." - sa Solbakken efter matchen

Fernando Torres som kom in i halvlek berättar att han är glad över att Chelsea har gått vidare fastän laget inte gjorde något mål. Torres tyckte att det viktigaste var att Chelsea ändå lyckades skapa chanser och visade att de är farliga./ Rukksar

2 kommentarer:

  1. CHELSEA - MAN UTD i kvartsfinal!!!

    Vinner vi mötet så blir det Inter/Schalke i SEMIN! :D

    SvaraRadera