torsdag 17 mars 2011

Ska vi få se "den nya kaka" i Chelsea?


Det sägs att den brasilianska supertalangen Lucas Piazon som spelar för den brasilianksa klubben Sao Paulo ska ha kommit överens med Chelsea. Enligt olika källor så har Sao Paulo bekräftat övergången och är överens om en övergångssumma som är omkring 5,3 miljoner pund vilket motsvarar 55 miljoner kronor. Den unga talangen ska få sätta på sig sin Chelsea tröja januari 2012 enligt rapporter. Enligt sky sport har vice presidenten Carlos Augusto de Barros e Silva uttalat såhär:

" Det är en stor affär för klubben. Värdet av den är nästan som den för Luis Fabiano."

Den unga talangen har ännu inte spelat för A-laget, men tidigare har även Juventus varit intresserade av "den nya kaka" som Piazon också kallas för.

" Han var nära att gå till Juventus tidigare i år, men nu har allting lösts med Chelsea" - uttalade vice presidenten enligt sky sport.

Lucas är fortfarande 17 år gammal, men om allting går som tänkt kommer den offensiva mittfältaren, som även kan spela som anfallare att vara 18 år när han börjar att spela för London klubben. Juventus och Chelsea är inte bara ute efter unga talangen, utan i metro.co.uk sägs det att Liverpool också ska vilja ha talangen i truppen.

Chelsea sägs vara intresserade av "den nye Drogba", det vill säga Romelu Lukaku som vi kanske får se efter sommaren, dessutom ska laget även vilja värva Kevin de Bruyne under sommaren. Kevin de Bruyne är 19 år gammal och spelar för Racing Genk just nu. Forwarden har belgisk bakgrund. Även Lukaku har belgisk bakgrund och anfallaren spelar för Anderlecht just nu.

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. Mycket pengar för en som inte spelat i a-laget men kan nog bli bra ändå!

    SvaraRadera
  2. Vi får hålla tummarna och hoppas på att det är en guldklimp vi får in i truppen! ;)

    SvaraRadera