tisdag 8 mars 2011

Ancelotti tror att den dåliga perioden äntligen är över


Gårdagens match slutade precis som man hade tänkt sig, med en vinst! Chelsea lyckades alltså besegra Blackpool borta med 3 mål. En skada uppstod också under matchen när vi såg att Drogba haltade ut från planen, men däremot är det inget jätte allvarligt. Ancelotti har meddelat att Drogba fick en smäll som vi såg, men däremot vet han inte vad det var för typ av smäll eftersom han inte har pratat med doktorn. Ancelotti hoppas och tror att det kommer bli bra igen efter två tre dagar.

När det gäller matchen tycker bossen att grabbarna lyckades spela bra, och det viktigaste var att laget samarbetade oerhört mycket. Men Italienaren säger även att det inte var en lätt match, utan Blackpool lyckades skapa vissa farliga chanser. När det gäller Drogba och Torres tyckte bossen att båda presterade bra och samarbetade väl. Ancelotti tror även att Torres snart kommer att göra ett mål, och att det inte är något man borde oroa sig över. Bossen tyckte att Kalou också lyckades spela mycket bra när han alltid rörde på sig och visade bra kondition.


" Jag tror att den dåliga perioden äntligen är över" - uttalade Ancelotti efter matchen

Den här vinsten var oerhört viktigt för Chelsea. Dels för att vi kommer närmare titeln och för att vi har mer poäng än Tottenham och är närmare Manchester City. Nästa omgång i Premier League möter Ancelotti Mancinis trupp, och om Chelsea lyckas vinna så kommer de att hoppa upp på tredje plats.

" Jag tycker att vårt mål är att stanna bland topp fyra. Vi är närmare United men vi måste inte tänka på det eftersom att det är för långt dit. Vi måste förbereda oss inför nästa match, vi tar match för match." - sa italienaren.

Målgöraren Lampard som nu har lyckats göra 166 mål för Chelsea är nöjd med vinsten, och dessutom hyllade han Blackpools spel efter matchen.

" De har varit fantastiska" - sa Lampard/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. jag gillar din blogg super mycket.
    samma här ett fan av chelsea så jag har börjat läsa den här. så kul att det finns någon som fixar en sån här blogg. :)

    SvaraRadera
  2. Tack så mkt!! Kul att du också är Chelsea fan :D

    SvaraRadera