måndag 21 februari 2011

" Vi har möjligheten till att vinna" - Ancelotti


Nu har laget lämnat London och är på väg mot Danmark. Innan resan berättade Ancelotti att han tror att Chelsea kommer vinna över Köpenhamn och att matchen mot Everton inte kommer påverka morgondagens prestation.

" Vi har möjligheten till att vinna" - sa bossen

Ancelotti tycker att Chelsea måste sammarbeta mycket, vara i god form och jobba hårdare, och om allt detta funkar så finns det en stor chans till att Chelsea vinner matchen. För att Chelsea ska komma igång igen så behöver de bra resultat, och imorgon har de chansen, så Ancelottis plan är att vinna imorgon och sedan få tillbaka själförtroendet ännu mer vilket kommer leda till vinster i resten av matcherna den här säsongen. Champions League ger Chelsea bra motivation förklarade Carlo.

" Vi har inte haft bra resultat och vi måste börja spela bättre." - uttalade Ancelotti innan resan

Några spelare som Chelsea har lite problem med just nu är Essien och Mikel som inte är helt hundra procent, men de andra spelarna är i bra kondition. Ancelotti sa även att han tyckte att Ivanovic, Terry och Lampard har spelat bra på sistone. Nu får vi hoppas på att alla spelare kommer i bra form och kondition och visar oss en härlig vinst imorgon!/ Rukksar

7 kommentarer:

 1. - åh jag ser verkligen emot den matchen! har väntat på dem i flera veckor och nu när det snart är dags för domaren att blåsa igång mötet hoppas jag från djupet av mitt hjärta att chelsea tar hem det här! kommer sitta bänkad! go blues!

  SvaraRadera
 2. ska bli väldigt spännande! :D Älskar att du tkr om Chelsea fastän du är Roma fan, go girl! ;D

  SvaraRadera
 3. - Haha som om du inte visste att jag gillar chelsea från PL! Upptäckte dem när Mourinho var tränare.. fina tider ;) haha! lycka till ikväll! snart smäller det ;)

  SvaraRadera
 4. Jodå det har jag alltid vetat , med det känns bra när man får läsa att andra också hejar på Chelsea ( då menar jag dina kommentarer), speciellt om de hejar på andra lag! Man blir så glad varje gång man läser peppade kommentarer! :D

  SvaraRadera
 5. - du är värd alla peppande kommentarer för det gör ett grymt jobb med bloggen! keep up the good work baby! mot champions league finalen nu chelsea!

  SvaraRadera
 6. - du är värd alla peppande kommentarer för DU gör ett grymt jobb med bloggen! keep up the good work baby! mot champions league finalen nu chelsea!

  SvaraRadera
 7. Taaack söta Hoda :D YES MOT FINAAALEEN!!!!! :D

  SvaraRadera