tisdag 22 februari 2011

" Chelsea är inte döda, vi lever fortfarande."- Ancelotti


" Vi ska förhoppningsvis gå hela vägen till Wembley." - Terry

Nu ser Terry verkligen framemot matchen. Kaptenen blev väldigt inspirerad när han såg London laget vinna över Barcelona förra veckan, och även Tottenham som lyckades besegra Milan. Det var en underhållande Champions League vecka för Terry då han satte sig ner i lugn och ro och kollade på de två spännande matcherna.

" Premier League är alltid stark. Människor jämnför och kollar på spelarna så som Messi, Ronaldo, Iniesta och Xavi, men om du pratar om kvalité i hela ligan så är Premier League bäst."- uttalade John

De mindre lagen brukar besegra de större lagen, och det är ett bevis om att Premier League blir starkare för varje år. Men nu är det dags för Chelsea att spela i Champions League på Parken Stadium, och eftersom vår kapten redan har varit där så vet han hur planen ser ut. Han berättade att det är en bra arena med inte så många spelade matcher i, och Terry tror att Torres kan vara en nyckelspelare för Chelsea på Parken Stadium. Det är inte bara matchen Terry ser framemot, utan han ser även fram emot att få träffa Jesper. Jesper hade en stor roll i Chelsea när The Blues behövde oavgjort hemma för att gå vidare i Champions League maj 2003 mot Liverpool, och det var Gronkjaer fina boll till Desailly som gjorde så att Chelsea gick vidare efter att Desailly nickade in bollen i mål.


" Jag ser fram emot att få se Jesper eftersom att jag inte har sett han under några år nu, och han är verkligen en snäll man." - berättade Terry

Jesper uttalade att Köpenhamn har pratat om den här matchen i fem veckor nu, och de vill verkligen spela.
Sedan berättade han att det kommer bli en speciell kväll med en underbar publik och för att han ska få träffa hans gamla lagkamrater. När det gäller matchens resultat, så tror han att det kan bli 0-0, men samtidigt berättade han även att Köpenhamn tror på sig själva och en vinst skulle inte vara omöjligt.


Köpenhamns tränare Solbakken ser Torres som ett hot då han förklarade att han alltid kan skapa chanser, men med Köpenhamns försvarare ska de se till att stoppa Torres. Solbakken tycker att Torres hade lite otur mot Fulham efter att han missade hans två chanser, och att Chelsea var det bättre laget genom deras prestation.

" Vårt förtroende är väldigt högt nu, men vi tror att allt kan hända. " - Solbakken


Ancelotti tror att det inte kommer att bli en lätt match, eftersom att han vet att Köpenhamn är ett bra lag med mycket styrka och samarbete. Han såg även matchen mot Barcelona, och tyckte att Köpenhamn presterade mycket bra. Däremot är det svårt att stoppa en Chelsea som verkligen vill vinna den här tävlingen.

" Chelsea är inte döda, vi lever fortfarande."- Ancelotti
Andra nyheter: Birmingham matchen har flyttats till den 20:e april, och Chelseas reservlag lyckades inte vinna över Aston Villa, utan det blev 2-2 borta.


Chelsea (4-2-3-1): Sebek; Chalobah, Pappoe, Kalas, B Clifford; Sala, Woods (Phillip 88); Lalkovic (Kane 90), Tore, Kaby Djalo (Aziz Deen-Conteh h-t); Borini (c).
Villa (4-4-2): Parish; Herd (Berry 90), Devine, Williams, Baker; Carruthers (Deeney 88), Gardner, Bannan, Steiber; Forrester (Graham 90), Delfouneso.

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Anelka vilken kung! Grattis babe!

    SvaraRadera
  2. TAAAAAAAAAAAAAAAAACKKKKKKK :D:D:D:D:D:D I KNOOOW WHAT A KING! ;D
    Tack BABEE!:D SÅ glad!!!

    SvaraRadera