fredag 4 februari 2011

Torres vill gärna spela på söndag


Yes, Fernando Torres vill gärna spela på söndag och möta hans föredetta klubb, Liverpool. Anfallaren menar att han är redo, och att Ancelotti borde få låta honom spela. Torres förklarar att han kan spela som ensam anfallare eller till och med vara en bland två eller tre i anfallspelet.

" Jag känner mig redo för att spela och jag är i form, men jag har ingen problem med att sitta på bänken om jag måste göra det." - uttalade Torres

Sedan lovade Torres att han från och med nu ska göra hans bästa i den här säsongen och alla kommande säsonger, och det är även väldigt viktig att göra sitt bästa för att vara en av spelarna i starlelvan vilket är alla fotbollspelares mål. Anfallaren ser framemot att få spela tillsammans med Drogba och Anelka, och sedan avslöjade han att Liverpool alltid var rädda för Anelka och Drogba eftersom de är två mycket farliga spelare." På det sättet som Chelsea spelar på är annorlundare än Liverpool, men när du har kvalitén av Chelsea så spelar det ingen roll i vilken position du spelar på."- fortsatte Torres

Vi kan alla förstå att det kan kännas konstig för Torres att möta Liverpool, speciellt då han själv tänker att han tränade med hans gamla lagkamrater för bara en vecka sen, och nu ska han spela emot dem. Torres tycker att det är en stor utmaning för honom då han ska få spela mot Carragher, Skrtel och Agger, dessa är tre av hans många nära vänner från Liverpool. Dessutom är anfallaren medveten om att hans gamla supportrar inte kommer att gilla situationen.


" Jag förstår att supportrarna kommer att vara arga. De kommer inte att förstå mitt val men de kanske förstår om några veckor eller kanske inte." - la 26-åringen till

Med ett varmt välkomnande från de nya lagkamraterna känner anfallaren att han trivs, och han början även förstå lagets rutiner. Det är bara inte nu som Torres börjar förstå Chelseas spel, utan spanjoren har ju även mött Chelsea innan vilket har gjort så att han vet hur Chelsea oftast spelar. Slutligen uttalade Fernando att han ser framemot hans nya liv i Chelsea.

Ancelotti berättade att både Luiz och Torres är i form och kan spela på söndag, men däremot är det inte säkert om de kommer börja från startelvan. Skadelistan i Chelsea ser ut som förut, och vi kommer alltså att sakna Alex, Zhirkov och Benayoun, annars är alla tillgängliga.

" Fernando är i god form. Han hade inga problem och tränade väldigt bra. Luiz är inte här nu, men han kommer tillbaka imorgon, så jag kan inte säga hur startelvan kommer se ut." - Ancelotti

/ Rukksar

5 kommentarer:

 1. Troligt mot Liverpool imon: 4-3-1-2
  Cech
  Ivanovic - Luiz - John Terry - A.cole
  Ramires - Essien - Malouda
  Lampard
  Drogba - Anelka

  Bänken:
  9 Torres
  46 McEachran
  12 Obi Mikel
  19 Ferreira
  17 Bosingwa
  22 Turnbull
  43 Bruma

  Torres börjar på bänken tror jag och 4-3-1-2 är Ancelottis Positonering från där han använde Kaká som släpande forward, Lampard är hans Kaká´:)

  SvaraRadera
 2. aaa jag tror också att Torres börjar på bänken, men den startelvan som du har gjort är inte illa :)

  Håller med om att Lampard är hans kaká!

  SvaraRadera
 3. Klockren Elva Enligt Mig :)


  Chelsea For Win!

  Rest For Lose!

  SvaraRadera
 4. Tror ni verkligen Luiz gör debut från start idag? Med tanke på Ivanovic prestationer på mittbackspositionen ser jag nog hellre vårat gamla mittlås och Bosingwa som högerytterback..

  SvaraRadera
 5. Det är svårt att säga, Ancelotti vill heller inte säga för mkt, men ja tror att han ändå kommer att få spela idag, kanske inte från start..

  SvaraRadera