tisdag 15 februari 2011

" Petr Cech gjorde en fantastisk räddning." - Ancelotti


Jag har märkt en grej, varje gång Chelsea har mött Liverpool den här säsongen, så har det gått dåligt efter, Liverpool har verkligen inte varit Chelseas kompis i år. Iallafall, det blev inga tre viktiga poäng för Chelsea igår, och tack var det Cech så fick Chelsea ändå med sig en poäng efter slutsignalen. En fel dömd straffspark kunde leda till ännu en förlust för The Blues.

" Petr Cech gjorde en fantastisk räddning. Vår prestation var bra, speciellt under andra halvlek och vi pressade mycket. Vi lät inte Fulham få så många chanser, och vi hade flera chanser för att göra mål, men vi lyckades inte att göra mål, och det var det enda felet vi hade i vårt spel. Vi förtjänade att vinna matchen, men vi kunde också ha förlorat den vid slutet." - uttalade Ancelotti efter mötet mot Fulham.


Carlo tyckte om att Chelsea visade ett bra anfallsspel, bra fysisk spel och bra attityd. Det är alltid intressant att veta vad självaste managern tyckte och tänkte om matchen, men det finns även en annan fråga jag skulle vilja få svar på, och det är varför startelvan såg ut som den såg ut igår.

" Jag ville ha kontroll över spelet på mittfältet med hjälp av Malouda och Anelka, och det var en normal rotation eftersom att vi har många matcher kvar och vi vill ha våra spelare friska. Drogba var ett fall av en normal rotation, och samma sak med Mikel och Kalou, och dessa spelare kommer att spela nästa match." - sa Ancelotti angående startelvan.


Istället för Drogba fick vi se nyförvärvda Torres spela, och ännu en gång lyckades han inte göra mål för Chelsea, och enligt Ancelotti så är anfallaren inte frustrerad, utan Carlo tycker att anfallaren bara måste få lite mer tid. Sedan la han även till att han såg positiv förbättring i hans spel än vad vi fick se mot Liverpool. Ancelotti såg att Torres använde hans förmåga, och att han även hade några möjligheter under första halvlek. Anledning till varför Ancelotti sedan bytte ut Torres efter 70 spelade minuter var för att kunna använda Drogba som var frisk och hade krafter, förklarade bossen.

Torres lyckades inte visa något speciellt igår, men däremot fick vi se en fantastisk prestation från vår nya försvarare David Luiz, fastän han vid slutet av matchen gjorde ett "misstag". Även Ancelotti tycker att David lyckades visa fantastisk prestation då han visade hans kvalité, och även hans fantastiska pass till Torres i den första halvleken. Luiz fick även beröm av Fulhams tränare Mark Hughes:

" Han spelade väldigt bra, och kommer förmodligen få all beröm."Tillslut uttalade Ancelotti att det viktigaste Chelsea måste göra nu är att hamna i top fyra, och sedan sa han att han tror att Chelsea kan göra det. Vi får hoppas på att Ancelottis ord blir sanna tillslut! Grabbarna får se till att träna ordentligt och förbereda sig inför mötet mot Everton på lördag. Såhär såg det ut under dagens träning:/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - det var verkligen en fantastisk räddning ! nu hoppas vi att chelsea hamnar i topp 4 !

    SvaraRadera
  2. verkligen! :)
    yes, nu är det en plats i CL som gäller!!!

    SvaraRadera