onsdag 16 februari 2011

Nu finns bloggen på Facebook!


Hej allihopa! Det är så att det nu finns en grupp för den här bloggen på Facebook, så om du har Facebook, gå in HÄR, och bli medlem! Är det inte nice att det kommer visas om bloggen har uppdaterats varje gång du loggar in på Facebook? :) Se till att bli medlem nu!

Back to Chelsea, men först Chelseas reservlag. Laget mötte West Ham idag i Premier reserve League, och det blev återigen en vinst för de unga grabbarna i blått. Chelsea vann med 4-3.

Chelsea (4-3-3): Hilario; Jacopo Sala, Daniel Pappoe, Nathaniel Chalobah, Ryan Bertrand (Aziz Deen-Conteh h-t); Michael Woods (Aliu 'Kaby' Djalo 72), Josh McEachran, Billy Clifford; Gokhan Tore, Fabio Borini (Adam Phillip 65), Milan Lalkovic.

West Ham United (4-4-2): Stech; Faubert, Spence, McNaughton, Montano; Sears, Hitzlsperger (Edgar 73), Lee, Barrera; Hines (Tombides 87), McCarthy (Abdulla h-t).

Låt oss se hur det såg ut för Chelseas äldre grabbar idag:


Idag ska vi också koncentrera oss lite mer på  Alex Rodrigo Dias da Costa som har varit skadad ett tag nu. Backen kommer vi troligen att få se i FA Cupen om allt går som tänkt. Däremot var det tänkt att dela med lite andra grejer om Alex Rodrigo Dias Da Costa, som annars är känd som Alex, ni kanske vill lära känna honom lite bättre? Då ska ni fortsätta att läsa.


Nu har Alex spelat 4 år för Chelsea ( han var lånad till PSV en lång tid efter 2004), och hur tycker han att det känns i Cobham? Försvararen svarade på frågan genom att berätta att han är ganska lugn i omkädningsrummet, och att han oftast brukar prata med de portugisiska och brasilianska spelarena. Alex gillar att vara tyst av sig, så han är alltså en väldigt lugn man. Den lugna Alex gillar att vara tyst, men han gillar även att höra sitt namn under matcherna. Brasilianaren uppskattar alltså när fansen ropar hans namn under matcherna, detta gör så att han blir gladare och presterar bättre, så nästa gång ni står där och hejar på laget ska ni inte glömma att ropa ALEX!


Tror ni att Alex döljer några andra talanger då? Nej, det gör han inte, eller så kanske den lugna Alex inte vågar berätta det. Däremot uttalade han att han älskar musik, men inte kan spela något instrument. Kanske kan han istället sjunga, men inte vågar berätta det? Han gillar att lyssna på musik, och han gillar även att spela Volleyboll och strand fotboll. Enligt Alex så är det nästan en helt annorlunda sport när man spelar fotboll på stranden.

" Det är jätte kul! Jag har spelat det förut i Brasiliens stränder, jag kanske kan spela det när min karriär slutar!"- Alex

Är Brasilien kanske ett ställe som Alex gillar? Ja, men ett annat ställe tycker han också om, och det är Westfield shopping center, dit tycker han att gå med hans döttrar, och när han väl går dit så måste han bara köpa något till döttrarna. Så ni kanske också ska passa på och besöka shopping centret om ni åker till England. Det verkar som att Alex trivs i England, och han uttalade även att klubben verkligen gör allt för att Alex ska känna sig hemma, vilket de också har lyckats med.

Vem har lyckats impa på Alex den här veckan då?

" David Luiz, han spelade väldigt bra, och gav en bra boll till Torres som var en av de bästa möjligheterna under matchen mot Fulham. Han gjorde det väldigt bra." - tyckte Alex

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - vad kul att det går bra för reservlaget! och härligt att alex är tillbaka! luiz har impat på mig också ;)

    SvaraRadera
  2. Visst är det kul? :) kanske Chelseas framitida heros! ;)

    SvaraRadera