söndag 6 februari 2011

Får vi se Joe Cole spela idag?


Det har pratats mycket om att Torres ska få möta Liverpool igen och så vidare, men det finns faktiskt en annan spelare man inte har nämnt, som borde nämnas. Jag pratar om gamla Chelsea spelaren Joe Cole, som lämnade Chelsea efter förra säsongens för Liverpool. Det här är alltså första gången efter en lång tid som J.Cole ska komma och spela en match på hans gamla hemmaplan Stamford Bridge. Efter sju säsonger, 283 spelade matcher och 40 gjorda mål för Chelsea ska vi få se J.Cole igen. Jag hoppas att 26-åringen tas emot met applåder, eftersom att vi borde minnas om allt han har gjort för Chelsea. Däremot har Joe inte fått spela efter att Dalgish blev tränare för Liverpool, så vi får se hur det blir med Cole idag. Jag hoppas att vi får se honom!

John Terry har fortfarande kontakt med den gamla Chelsea spelaren och berättar att Cole har sagt till Terry att han är lite förvirrad, eftersom att han ville spela bra i Liverpool men att det inte gick som tänkt. När ett lag inte presterar väl så brukar alla spelare i laget bli påverkade, kapten Terry berättar att han vet vilka kvalitéer Joe har.

" Jag älskar Coleys karaktär, när vi brukade åka iväg någonstans för två eller tre dagar tog han bara med sig en tandborste,tandkräm och ett par byxor i den minsta väskan. Alla andra hade stora resväskor men han hade bara sin mobil, och när han gick av bussen hade han glömt mobilen, väskan eller solglasögonen." - uttalade Terry


Angående startelvan väljer Ancelotti att inte avslöja för mycket, men han har ändå uttalat att vi kommer att få se Anelka mot Liverpool på grund av hans fantastiska prestation.

" Om vi vill ha Anelka, Drogba och Torres kommer vi att få ändra om lite." - förklarade bossen

Såhär kommenterade bossen om Luiz: " Han kan spela för oss direkt, eftersom att han är en bra försvarare. Han har en fantastisk fob med bollen och fantastisk snabbhet."

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar