fredag 18 februari 2011

Drogba från start imorgon


Drogba är tillbaka och kommer att börja från start imorgon, yey min älskling! Torres får alltså inte spela eftersom att han redan har spelat för Liverpool i FA Cupen, och samma gäller Luiz eftersom att han inte skrevs in i listan i tid. Yuri Zhirkov som har varit skadad kommer att vara med i truppen imorgon, så välkommen tillbaka Yuri! Sist vi fick se Yuri var mot Sunderland, och det var tre månader sen. Ryssen kommer däremot inte starta från startelvan, utan kommer nog säkert att få hoppa in senare.

"Didier har fokuserat och jobbat hårt under träningarna med en bra motivation, och jag tror att han kommer spela fantastiskt." - uttalade Ancelotti

Som vi alla vet så vann Chelsea FA Cupen förra säsongen, och Ancelottis plan är att vinna titeln i år igen, och om Chelsea lyckas vinna över Everton så kommer The Blues att möta Reading i nästa runda den 1:a mars.

I tidigare inlägget fick vi läsa om att Mikel alltid tycker att det är svårt att möta Everton, och det tycker även Ancelotti, men inget ska kunna stoppa The Blues imorgon inte! På tisdag möter Chelsea Köpenhamn, och man kan ju undra om Ancelotti kommer låta vissa spelare få vila imorgon? Ancelotti uttalade att han inte kommer att tänka på att de måste vila, utan om någon spelare inte syns på planen så betyder det inte att han vilar utan att det bara är en normal rotation. Eftersom matchen mot Everton är så viktigt måste Chelsea använda all styrkor och förmågor för att kunna besegra The Toffees, sedan är det ju även en fördel om Chelsea lyckas vinna, dels för att laget går vidare och för att de kan möta Köpenhamn med bra förtroende.

Här är även en intervju från under dagens träning:/ Rukksar

4 kommentarer:

 1. - yeeeeeeeeeey, drogba är också min älskling! haha :) hoppas de vinner FA-cupen, känns ju nästan som om de MÅSTE göra det!

  SvaraRadera
 2. Seriöst, Nu är det en katastrof.

  SvaraRadera
 3. - KATASTROF ÄR BARA FÖRNAMNET ..

  SvaraRadera
 4. Har inga ord längre.. känns så oerhört TUNGT! :'(

  SvaraRadera