söndag 27 februari 2011

Det sägs att Galatasaray vill ha Drogba


Det känns jobbigt, jobbigt att få läsa om att Chelsea kanske vill sälja Drogba. Min dröm är att få se honom karriären ut i Chelsea. Jag vill inte att han ska lämna oss, tänk att man kan få så enormt starka känslor för någon man aldrig har mött. I en artikel fick jag läsa om att Chelsea är intresserade av att sälja Drogba plus några till spelare och sedan satsa pengarna på nya spelare tills nästa säsong, och i den andra artikeln läste jag om att Galatasaray är villiga att betala 3.5 miljoner euro medan Chelsea vill ha 4 miljoner euro för Drogba. 


Vart har dessa summor kommit ifrån? Är det verkligen rykten? Vem orkar att hitta på sådant om det inte har snackats om det här? Det känns inte osant, någonstans inom mig har jag ändå den här känslan om att vi kanske inte får se Drogba länge  till i Chelsea tröjan, men tro mig det svider! Snälla säg att jag har fel, säg att det är rykten! Jag önskar att jag kunde nypa mig själv och vakna upp från den här mardrömmen och se en Drogba som är vassare än någonsin och som gör mål efter mål, och snack om flytt? Nä.. det är långt kvar! Jag önskar att det här var en otäck mardröm som man sedan skulle kunna berätta om för sina vänner och skratta lite smått. Ingen spelare kommer någonsin kunna ta ifrån Drogbas plats hos mig, då menar jag verkligen INGEN. Jag älskar dig Drogba. 


/ Rukksar

10 kommentarer:

 1. Oj vad chockad jag har just nu...
  Kan inte tänka mig ett chelsea utan drogba.. så synd... men ja hoppas att det här bara är rykten!

  SvaraRadera
 2. Torres o Anelka var vassa mot köpenhamn, och jag vill se dom spela tsm igen och Drogba på bänken. det blev en mer fartfylld Chelsea med spelglädje.

  SvaraRadera
 3. Tror han lämnar efter säsongen =/


  Sen hoppas jag att Pastore och Luakaku kmr in.

  SvaraRadera
 4. Måste säga att om vi vinner mot United och Birmingham så är vi uppe på 3:de plats!

  SvaraRadera
 5. Torres och Anelka var riktigt vassa tillsammans på topp mot Köpenhamn sist!

  SvaraRadera
 6. Han hade nog passat i Turkiet tillsammans med alla albanernas favoritspelare nämligen Lorik Cana! :D

  SvaraRadera
 7. - Dude, skriv om vad som händer med Cole! Fattar typ NIENTE nu!

  SvaraRadera
 8. Drogba har verkligen inte samma glöd som han hade i fjol, men det är det att jag gillar Drogba för mkt, kan inte acceptera att han en dag kmr lämna Chelsea!

  Robyn, det gäller att vinna alla matcher nu!

  Menar du fängelse grejen Hoda?? =P

  SvaraRadera
 9. - så han kommer gå in i fängelse?! trodde det bara var rykten?!

  SvaraRadera
 10. ahaa nää tror inte det, jag tror också att det är rykten! Jag tror F kanalen skrev det för att ha ngt att skriva om haha :) Jag har inte läst om det ngn annanstans. Skulle få grov CHOCK om han hamna i prision!

  SvaraRadera