lördag 26 februari 2011

En glad Zhirkov ser framemot att få spela för Chelsea igen


Yuri Zhirkov har äntligen kommit tillbaka till truppen efter en skada som varade i tre månader. Det var först tänkt att han kanske skulle vara borta i några veckor, men han missade tillslut 17 matcher medan Chelsea halkade ner från första plats till femte plats i Premier League. Vi fick se honom mot Everton som avbytare i matchen för några minuter när han gjorde sin come-back, och därefter fick vi även se Yuri spela mot FC Köpenhamn. 

" Det känns bra att vara tillbaka och träna med lagkamraterna. Nu ser jag framemot framtiden och vill vara en viktig del av laget. Mitt kontrakt sträcker sig till 2013, och jag hoppas att jag får en stor roll." - sa Yuri glatt

Nu när han är tillbaka vill han visa att han är i form och att han kan vara en viktig spelare för Chelsea förklararade Yuri, och sedan uttalade han att Chelsea fortfarande har viktiga matcher kvar som han vill spela i. Efter matchen mot Everton tycker Zhirkov att han fick en härlig känsla fastän de slutligen förlorade, men eftersom att det var genom straffar Chelsea förlorade så fick han tillbaka självförtroendet på något sätt.

" Nu måste vi koncentrera oss och se framemot alla matcher." - uttalade Zhirkov slutligen


/ Rukksar

1 kommentar:

  1. - åh herregud han har varit borta jättelänge! haha men härligt att han är tillbaks nu :) vem vet, chelsea kanske går upp igen med hjälp av zhirkov?! haha!

    SvaraRadera