tisdag 4 januari 2011

Wolves med mer förtroende efter vinsten mot Liverpool


På onsdag möter Chelsea bottenlaget Wolverhampton Wanderers för andra gången under säsongen. Enligt Wolves boss Mick McCarthy tycker han att den plats de har i ligan inte kommer att påverka deras prestation mot Chelsea, och en stor anledning till att det kommer prestera bra är för att de har fått mer förtroende efter att ha lyckats vinna över Liverpool på Anfield med 1-0 förklarar bossen. Däremot förlorade laget deras första match i det nya året mot West Ham med 2-0, men vinsten över Liverpool ger laget hopp. Wolves lyckades även vinna mot Manchester City med 2-1 i oktober. Med bara 18 poäng måste Wolves börja vinna matcher, och laget ska försöka göra allt för att få poäng.

" Vi ska kämpa och prestera bra mot Chelsea"- uttalar den självsäkra bossen.

Den franska försvararen Ronald Zubar menar att Wolves kommer kämpa oerhört mycket, speciellt för att laget ska kunna flytta upp från sista platsen. Zubar som råkade göra ett självmål med hans knä mot West Ham berättar att hans självförtroende inte har sjunkit ett enda dugg, och att det inte kommer att påverka negativt nu på onsdag.

Med två förluster och två vinster under december månad, och en förlust i januari tror Wolves att de kan besegra The Blues. Såhär har det alltså sett ut för Wolves i Premier League:

4/12 Blackburn 3-0 Wolverhampton
12/12 Wolverhampton 1-0 Birmingham
26/12 Wolverhampton 1-2 Wigan Athelic
29/12 Liverpool 0-1 Wolverhampton
1/1 West Ham 2-0 Wolverhampton

Förra matchen mot Chelsea på stamford Bridge slutade med 2-0 till Chelsea den 23:e oktober.

/ Rukksar

5 kommentarer:

 1. - hah tror knappast de kommer klara av chelsea ;) would love to see them try! men lycka till imorgon ! ancelotti måste kamma hem tre poäng!

  SvaraRadera
 2. haha, 3-0 till oss säkert.

  SvaraRadera
 3. Tack Hoda, och som jag alltid säger, håll tummarna för oss gumman! ..och jaa, jag tror Chelsea vinner! :)

  SvaraRadera
 4. - haha vafan du vet ju att jag alltid håller tummarna för er så du behöver inte ens säga något :)

  SvaraRadera