måndag 3 januari 2011

Glöm det dåliga och se framåt


Låt oss glömma 2010:s dåliga dagar föreslår Essien. Mittfältaren är väl medveten om att det inte har gått bra för Chelsea men så som Chelsea försöker förbättra sig med all det hårda träningen och jobbet så är han ändå säker på att Chelsea snart kommer att vara i form igen, vilket man redan kan börja märka nu. Det handlar om att tro på sig själv förklarar Essien. Genom att tro på sig själv kan man klara av allt, och då finns det inget som kan stoppa än. Just det här med att tro på sig själv är det som Michael vill göra, och genom att tro på sig själv kan Essien jobba hårdare för laget förklarar han.

Det är inte bara Chelseas dåliga dagar Essien är medveten om, utan han väl medveten om att supportrarna också har haft det jobbigt efter Chelseas resultater. Men nu när självaste Chelsea spelaren Essien vill att vi ska ha tålamod och tro på dem så kan vi väl göra det? För vi supportrar är något mycket viktigt för Chelsea, finns inte vi där, finns helt enkelt inte Chelseas support, och hur tror ni då laget ska kunna prestera bra? Därför är det lika viktigt att vi också tror på våra spelare och visar vår support. Det spelar ingen roll om Essien lyckas hålla sina ord, men det som räknas är ändå att han vill dela med sig detta till oss supportrar och säger att Chelsea ska göra oss glada i det nya året.

En match som de flesta supportrarna blev mest besvikna över var matchen mot Arsenal, med det är inte bara vi supportrar som tog det väldigt hårt. Terry förklarar att hela laget tog det väldigt hårt, eftersom ingen var redo för det, och en sak som Terry förklarar bestämt är att de aldrig vill uppleva det igen. Återigen är det viktigt att vi har samma tankesätt så som Terry har, och ger laget support. Terry påminner oss supportrar om att Chelsea är vinnarna som har vunnit dubbeln, Chelsea är bästa laget i England, och med alla troféer Chelsea har burit på, och med alla spelare som Chelsea har så vet John att laget kan.


Tillslut vill kaptenen tacka oss för vårt stöd, och önskar att vi ger samma stöd det här året.


/ Rukksar

15 kommentarer:

 1. VI SKA KROSSA WOLVES PÅ ONSDAG!!!

  Chelsea FC <3

  SvaraRadera
 2. Det är exakt det Chelsea vill höra från oss! :)

  VI SKA KROSSA DOM!

  SvaraRadera
 3. - det är rätta takter , lär säkert bli ett målkalas mot wolverhampton som ligger sist i tabllen ;) GO GET THEM BLUES !

  SvaraRadera
 4. sv: Alle kvinner er fine med sjal synes jeg uansett farge,blått fordi det er Chelsea farge eller hehe? Blått er en av mine favoritt farger

  SvaraRadera
 5. WE WILL HODA! ;)

  hahaah jo kanske lite därför Life of Muslima :) Blå sjal passar alla kvinnor, det är verkligen jätte fint! Ser du, Chelsea har en av de finaste färgerna ;)

  SvaraRadera
 6. respekt till bloggen. ser bra ut. chelsea rycker upp sig snart.

  SvaraRadera
 7. - EUUUUUUUUUUUUUUW EN LAZIALE HITTA DIN BLOGG RUKKSAR.. FIIIIFAN ... TVI !

  SvaraRadera
 8. chelsea ska komma tilbaka

  SvaraRadera
 9. 1.chelsea
  2.man utd
  3.arsenal
  4.man city
  5.spurs

  SvaraRadera
 10. Arsenal - City den här omgången. Jag hoppas på lika.

  SvaraRadera
 11. För oss är nu alla matcher som finaler, vi måste vinna!

  asså jag kan inte sluta drömma om att spela för Chelsea när jag blir stor <3

  SvaraRadera
 12. grym blogg! Någon som har hört något om eventuella värvningar nu under januarifönstret?

  SvaraRadera
 13. Det ska dom verkligen göra Erik!

  Anonym, bra där!

  Det är oerhört viktigt att andra lag förlorar poäng nu, Drogba. Sluta aldirg att kämpa, så kommer du en vacker dag signera för Chelsea ;)

  Tack Anonym :) det finns äldre inlägg där du kan läsa om det.

  SvaraRadera
 14. Tack, har mycket självförtroende just nu(tack vare mina tränare, jag spelar i en p12:a serie), så "när" jag spelar där, hoppas jag att spelare som Pastore, Lukaku och David Luíz spelar där :)

  SvaraRadera
 15. jaha, hur gammal e du och vilket lag kör du för?:)
  sköna spelare du nämner! håller tummarna för dig! :)

  SvaraRadera