onsdag 5 januari 2011

Ancelotti är säker på att Chelsea vinner


Lika mycket som Wolves behöver vinna matchen imorgon för att kunna komma bort från sista platsen, så behöver Chelsea också det. Chelsea är ett av de bästa lagen i Premier League och resten av världen. Ett sådant lag ska som minst hamna  inom topp fyra, för att dels kunna komma med i Champions League, och för att det helt enkelt är inom topp fyra Chelsea är värd att vara, och om Chelsea anstränger sig och försöker så är inget omöjligt.

Med en vinst i åtta matcher är det nu dags för ännu en vinst mot Wolves, och enligt Cech så måste Chelsea fixa till det som de missade mot Aston Villa. Missarna mot Aston Villa kostade Chelsea tre mycket viktiga poäng, men nu har Chelsea chansen genom att möta bottenlaget. Det lär inte vara svårt för Chelsea, och därför är det en bra möjlighet för att komma igång genom en vinst.

" Vi måste förbättra oss när vi kör våra borta matcher, om du jämnför med hemma matcherna så ser det bättre ut än borta matcherna." - förklarar Cech

Chelsea har även haft otur när det gäller matcherna. Ciaran Clarks mål ledde till att Chelsea inte lyckades få tre poäng. Ancelotti nämnde även andra tillfällen då det inte gick som tänkt. Som till exempel matchen mot Everton som gav 1 poäng, eller straffen som Chelsea missade mot Tottenham innan slutsignalen. Om Chelsea skulle lyckas vinna dessa matcher skulle laget ha fått hela sju poäng vilket skulle kunna leda till första plats. Men nu ska Chelsea se till att koncentrera sig mer, fixa till långbollarna och hålla mer koll vid straffområdet.

En sak som glädjer Chelseas boss är att Malouda och Drogba har börjat göra mål vilket är mycket viktigt, eftersom att det var ju det som var ett stort problem, det vill säga att Chelsea inte kunde göra mål. Nu när allt ser bättre ut, så finns det bara en sak som Ancelotti vill säga :

" Vi kommer inte att förlora, vi kommer att vinna." - säger italienaren

/ Rukksar

26 kommentarer:

 1. MOT SEGEEEEEEEEEEEERRRRR!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 2. Ännu en Chelsea blogg... älskar det! Forsätt skriva om dina åsikter så kommer jag säkerligen följa denna bloggen!

  SvaraRadera
 3. Drogba: Gillar Starkt ! 3-0 elr mer skulle suttit fint speciellt att hålla nollan.  Underbar Blogg!


  Chelsea 4-Life!

  SvaraRadera
 4. Drogba, Det finns bara en sak som gäller idag! och det är att vinna. Synd att united vann sin match idag, men vi får hoppas på att city och arsenal delar på poängen idag.

  pUmaDst, den här bloggen är perfekt för alla Chelsea fans ;)

  Robyn, Om Chelsea lyckades göra tre mål mot Villa, så är det inte omöjligt att det blir det idag också:) .. och tack så mkt,ni läsare är underbara!:)

  SvaraRadera
 5. - ANCELOTTI ÄR INTE DEN ENDA SOM ÄR SÄKER PÅ EN VINST ;) JAG MED !

  SvaraRadera
 6. Katastrof

  Nu måste något göras men vad?

  SvaraRadera
 7. Shit man :(

  NYA SPELARE MÅSTE IN!!!!! hur länge måste man vänta ?! :(

  SvaraRadera
 8. Ja och man vill inte sparka Ancelotti för han gjrode faktiskt förra året til ldet bästa på länge och han är en suverän tränare.

  SvaraRadera
 9. Egentligen ska man inte sparka Ancelotti, det är inte hans fel någonstans, det är så synd eftersom de flesta kanske vill sparka honom, men vad ska han göra om det inte finns spelare att välja bland? Han har inget val, och måste ta in Sturridge, Kakuta, Anelka.. bättre än det här måste Chelsea ha. Jag hoppas Abramovic förstår vad som måste göras nu. Jag hoppas Ancelotti själv inser att det inte är hans fel!

  SvaraRadera
 10. Ja, jag skulle görna kunna ringa till Abramovic och säga till han.

  Där är sjukt många spelare man skulle kunna handla men sen så vill man inte bli nya City men känns som man snart inte har råd mer.

  SvaraRadera
 11. Där är sjukt många spelare man skulle kunna handla men sen så vill man inte bli nya City men känns som man snart inte har något val.***

  Blev lite fel på förra.

  SvaraRadera
 12. tro mig ibland önskar man att man hade hans nummer och tog ett snack med han! Men, kolla vart i ligan City ligger på nu? Spelar ingen roll nu om man blir stämplad som nya city.. man önskar ju att Chelsea var på citys plats nu. :(

  SvaraRadera
 13. " Vi kommer inte att förlora, vi kommer att vinna."

  Ojojoj vad detta uttalandet blev pinsamt nu i efterhand och med PLs bästa startelva inte ens kan vara i närheten av att vinna mot PLs sämsta lag då borde man lämna in en avskedsansökan och passa på att sälja Anelka, Kalou, Bosingwa och Ferreira alla dessa måste bort. Tyvärr finns inga pengar att storhandla för så nu gäller det att köpa in någon i Januari och satsa på dem unga spelarna. Vi må helt enkelt dra oss ur "big four" några år och sen komma tillbaka starkare än någonsin efter generationväxlingen som måste komma snart. Men frågan är om Mr Abramovitj har tålamod med det.

  SvaraRadera
 14. Tyvärr så var det inte PL:s bästa startelva. Vi må haft det förra säsongen, men nu finns den inte kvar. Chelsea msåte helt enkelt bygga om laget. Allt handlar om hur mkt Abramovic kan satsa nu, och om det inte går att satsa stort så kommer vi troligen få dra oss ur big four. Men det spelar ingen roll, huvudsaken är att det fixas, så att vi senare kan som du säer komma tillbaka starkare än någonsin. Tålamod är ngt som Abramovic måste ha.

  SvaraRadera
 15. Namnmässigt tycker jag vi har den starkaste elvan men absolut inte som dem presterar just nu.
  Cech - Ivanovic - Terry - Lampard Dem fyra är dem som strider och visar inställning och eftersom Ancelotti inte kan motivera laget (vilket man sett väldigt tydligt dem senaste månaderna) är det upp till våran kapten, han borde inte acceptera att Bosingwa, Anelka och Kalou totalt struntar i om vi vinner. Nu skulle det behövas en Ballack han hade aldrig accepterat dem sistnämda spelarnas lojhet.
  Vi skulle haft Maradona som assisterande han saknar den taktiska delen i tränaryrekt som Ancelotti har men kan motivera och ge inställning till spelarna, något Ancelotti totalt saknar. Men det är väldigt osannolikt och jag skulle häller inte vilja se Maradona på bänken utan jag vill se en WILKINS!

  Och vi kan häller inte storhandla på marknaden då man måste tänka på uefas nya regler som tillkommer snart.

  SvaraRadera
 16. Tycker Abrahimovic får mer o mer tålamod och det är suveränt. Sen håller jag med dig Rukksar om resten :)

  SvaraRadera
 17. Grejen är, namnmässigt är vi starkast, men frågan är om namnen alltid kommmer att vara lika starka? Chelseas största problem är att alla spelare nästan är 30 bast vilket inte är OKEJ. Att vi sålde spelare i somras, var bra, vi sålde dom som var 30 bast för det skulle ändå inte funka nu, dom spelarna skulle säkert också hamna i skadelistan. Den enda som vi inte borde ha sålt är Joe Cole.

  Det Chelsea måste göra är att köpa nya unga spelare, så att dom kan börja ersatta Chelseas nuvarande spelare.

  Så ju äldre spelarna blir desto skadade blir dom, tar längre tid att komma i form, springer mindre, blir tröttare snabbt och allt det där. OCH det är just det som har påverkat Chelsea, pga åldern.

  Låt oss inte glömma vilka titlar Ancelotti har. Om Ancelotti inte skulel ha så många titlar skulle jag hålla med dig. Det är klart och tydligt ngt fel i truppen. och jag tkr att det är åldern. Sen det här med Wilkins var ett stort misstag av Chelsea. Han var jätte duktigt, och tillsammans med Ancelotti kunde båda komma på riktigt bra taktiker.

  SvaraRadera
 18. Ja jag förstår dig med åldern... Sen tycker jag det är sjukt skumt att laget har bokstavligen varit värdelös nästan alla minuter sen Wilkins försvann.

  SvaraRadera
 19. Håller absolut med om att åldern är ett problem och det är oroväckande. Jag är rädd att vi håller på att bli nya Milan och att det är Ancelotti som leder oss dit. Ett gubblag.
  Och ett problem med Carlo är att han inte vågar spela våra unga talanger. Kakuta kom igår in 79 minuter försent. McEachran har varit strålande alla matcher han fått chansen i men ändå så låter han totalt mediokra och för tillfället värdelösa spelare som Ramires och Essien spela.
  Sturridge har visat sig vara ljusår bättre än en Anelka som är PLs största ego och orkar inte springa en meter i onödan och är en av anledningarna tillsammans med Malouda att vårt anfall går så extremt långsamt.. motståndarlagets målvakt hinner ju gå och skriva autografer bakom mål innan avsluten kommer.
  Bruma var nästan helt felfri mot Aston Villa och skulle kunna spela på ivanovic plats så han kan spela på högern där han hör hemma.

  Nu när vi har en sån här gammal trupp så måste vi ha en tränare som kan motivera gubbarna att springa och om vi ska ha kvar Ancelotti måste vi ta in en assisterande som kan motivera.. och en dröm skulle vara Zola!

  Att Chelsea vill köpa in en mittback i januari.. visst men jag hade mycket hellre velat sett en snabb mittfältare eller anfallare. För vi har faktiskt släppt in näst minst mål i ligan och vårat största problem är målskyttet.

  När Milan började sjunka efter CL titlarna så klarade aldrig Ancelotti att styra upp dem igen.
  Om man inte vinner mot Ipswich på hemmaplan då kan han inte få träna chelsea mer.

  Win our lose up the blues!

  SvaraRadera
 20. Jag förstår att det känns lite osäkert att låta unga spelare få spela längre under sånna här dåliga tider, Kakuta till exempel har inte imponerat stort på mig än, Sturridge däremot borde ersätta Anelka, Anelka är slut, han måste lämna Chelsea.

  Ramires har inte visat ngt fantastiskt än, men han har blivit bättre än förut, varit aktivare under de senaste matcherna, han håller på att komma igång, men ändå är det inte tillräckligt, jag vet inte om det skulle bli en mkt större förändring med McEachran. Nu när vi itne har spelare så måste vi välja bland de yngre, men mittfältet är viktigt där behövs det en MKT säker mittfältare. Essien har kört ganska hårt, jag tror han verkligen vill delta i matcherna, men vilket leder till avstängning och straffsparkar. Han måste helt enkelt ta det lite lungare och koncentrera sig mer.

  Det där med Bruma håller jag med om till 100 procent med dig.

  Största problemet mot Wolves va jsut det tidiga målet. Redan efter det målet minskade Chelseas speed och man såg hur förtroendet sjönk ner till botten, och förut så fanns Wilkins där och hjälpte till Ancelotti. Nu känns det som att Ancelotti står där helt själv utan ngn hjälp alls. Jag saknar Wilkins! Håller med om att Zola skulle vara perfekt.

  Jag vill också se en anfallare eller mittfältare!

  SvaraRadera
 21. Håller med helt.. Essien måste verkligen lugna ned sig, spelar för fult. Jag saknar gamla vanliga Essien, han har inte alls visat sitt rätta jag.

  Mittfältare - Adam Johnson från City, Ashley Young är bra men mitt tycke för honom sjönk ganska mycket efter hans äckliga firande efter straffmålet på Stamford Bridge.. Frågan är om City vill sälja till en konkurrent.

  Anfallare - Carroll från Newcastle är grym men Doumbia från CSKA moskva har ju sagt att han vill till chelsea och han är nog ganska billig. =)

  SvaraRadera
 22. Ja, man saknar verkligen gamla Essien, Essien är en spelare med fantastisk talang!

  Haha förstår, tro mig om Young kör för Chelsea och gör ett mål mot City kommer han fira lika mkt. Just nu tror jag inte att City vill sälja ngn faktiskt..

  Jag tycker om Carroll, han är snabb och lång. Långa spelare är alltid bra, speciellt för nick mål :P Doumbia, ja han vet jag faktiskt inte så mkt om, aså spelmässigt! Men billig tror jag att han är, frågan är om han är duktig nog för att kunna köra i Chelsea? :)

  SvaraRadera
 23. Doumbia lär ju knappast vara sämre än Anelka ialla fall. ;)

  SvaraRadera
 24. hahahaah håller med dig Anonym! :P

  SvaraRadera